Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η δημοσιογραφία δεν έχει σχέση με την διαφήμιση

Οι δηλώσεις του κ. Πισιμίση δεν αφορούν μόνο το ποδοσφαιρικό παράγοντα αλλά και τον πολιτικό 



Γράφει ο έμπειρος και επομένως
επαγγελματίας δημοσιογράφος :
Ο Έμπειρος αθλητικός παράγοντας μας επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Νίκο Γάλα και μας γνωστοποίησε ότι έχουν δώσει μάλιστα και τα χέρια ώστε ο ποδοσφαιριστής στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να αγωνιστεί με την φανέλα του Ζευγολατιού και όχι με αυτά του ΠΑΣ Κόρινθος όπως δημοσιεύεται σήμερα, γιατί ο ποδοσφαιριστής με την πορεία που έχει στην καριέρα του δεν θέλει να αγωνιστεί στο Τοπικό όπως μας είπε.
Η προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε με τον ποδοσφαιριστή δεν κατέστη δυνατή λόγω της απουσίας του από την περιοχή μας λόγω εορτών.
Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία αυτή του κ. Πισιμίση να πείσει τελικά τον ποδοσφαιριστή να απαρνηθεί την πρόταση του ΄06 και να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας της Βόχας.
Ο Νίκος Γάλας γεννήθηκε 7 Μαρτίου 1986 στην Μυτιλήνη αγωνίζεται στο χώρο του Κέντρου.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας δημοσιογράφος που κάτω απ αυτόν υπάρχει μια ολόκληρη δημοσιογραφική ομάδα δεν διασταυρώνει την δήλωση του κ. Πισιμίση ( που πολλές φορές δεν υπηρετούν την αλήθεια ) και το παράξενο εδώ είναι που ούτε τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 ( που έχει δημόσιες και διαφημιστικές σχέσεις ο συντάκτης του κειμένου ) και στηρίζεται μόνο στον κ. Πισιμίση Αυτό είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο για έναν επαγγελματία δημοσιογράφο. 
Αλλά και για τον πολιτικό που αν δεν μπορέσει να καλύψει τις δηλώσεις του τότε είναι έκθετος και αυτός Περιμένω να απάντηση από την ομάδα Κόρινθος 06 που τηρεί μια περίεργη στάση Έχω υπομονή και όποιος έχει άδικο θα τον περιποιηθώ καταλλήλως.