Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Γι' αυτούς άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

Γι' αυτούς άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης
Οι αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πλέον δεδομένες και γι' αυτές μίλησε μετά τη λήξη της ισόπαλης (0-0) αναμέτρησης με την ΑΕΛ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ίσως χρειαστεί να γίνουν περισσότερες από τέσσερις προσθήκες στον Ιανουάριο, αν και αυτός ο αριθμός έπεσε στο τραπέζι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Στην παρούσα φάση φαίνεται ότι είναι στη μαύρη λίστα του πέντε ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει προβληματισμός για ακόμη έναν.


Θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητηθεί άμεσα από τους Λεντέσμα, Ιβανόφ και Σάμπα να λυθεί η συνεργασία μαζί τους και ο λόγος είναι ότι κρίνονται ανεπαρκείς για το «τριφύλλι». Ο Βούλγαρος και ο Αργεντινός, οι οποίοι είχαν πολύ κακή απόδοση στο ματς-θρίλερ με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο (ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) δεν ήταν στην 18άδα της αναμέτρησης στη Λάρισα και αυτό κάτι μαρτυράει. Επιπλέον, υπάρχει δυσαρέσκεια για τους Ιμπάρμπο και Γουακάσο. Δεν αμφιβάλει κανείς για την ποιότητά τους, αλλά θεωρείται ότι δείχνουν αδιαφορία με τη συμπεριφορά τους.

«Τι να το κάνω αν είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες; Θέλω ποδοσφαιριστές που θα δίνουν το 100% και θα βοηθούν την ομάδα κι ας είναι λιγότερο ταλαντούχοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Κυριακή στη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος -χωρίς να κατονομάσει- περιπτώσεις σαν του Κολομβιανού και του Γκανέζου.

Πάντως, δεν είναι εύκολο να λυθεί η συνεργασία με τους δύο συγκεκριμένους. Ο 26χρονος μέσος έχει τρία χρόνια συμβόλαιο και για τον 26χρονο επιθετικό πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τα χρήματα που παίρνει και να συναινέσει και η Κάλιαρι για να τον παραχωρήσει αλλού δανεικού. Οπότε, δεν πρόκειται για απλή περίπτωση. Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σπάσουν τα συμβόλαιά τους. Και για ακόμη έναν λόγο. Επειδή πιάνουν θέση ξένου. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τον Μέστο που δείχνει ότι δεν μπορεί κι αυτός να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι... ξεγραμμένος όπως προαναφερθέντες.

Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και άμεσες στις προσθαφαιρέσεις που πρόκειται να γίνουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού