Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Παπαϊωάννου: «Ήμασταν κανονικά στημένοι»

Παπαϊωάννου: «Ήμασταν κανονικά στημένοι»
Πυρά εναντίον της διαιτησίας, με αφορμή το ματς της Πέμπτης (22/12) κόντρα στην Καλλιθέα, εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αλλά και των ανθρώπων που ηγούνται του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως η ομάδα του αν χρειαστεί θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 την Παρασκευή (23/12) ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας τόνισε, μεταξύ άλλων, τον ρόλο που έχουν οι Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων και τον τρόπο που κινούνται εν όψει των επικείμενων εκλογών, τονίζοντας πως η Λαμία δεν θα λάβει μέρος στο «παρασκήνιο των στημένων παιχνιδιών».
Αναλυτικά: «Χθες, δεν ήταν ανθρώπινα κάποια λάθη, είδε όλη η Ελλάδα ότι αδικηθήκαμε. Δεν με φοβίζει όλο αυτό είναι πραγματικότητα ότι προσπαθούν κάποιοι να μας βάλουν εμπόδια. Θυμάστε ότι και στην πρώτη χρονιά με την Καλαμαριά και στην πορεία με τον Αγροτικό και πέρυσι σε κάποια παιχνίδια τι συνέβη. Και πέρυσι σε αρκετά παιχνίδια κάποιοι μας έβαλαν εμπόδια. Το ίδιο σκηνικό φαίνεται να εξελίσσεται και φέτος. Εγώ ξέρω ότι οι ομάδες παίζουν στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές. Στην 2η, 3η σφαγή είμαι αποφασισμένος να πάρω την ομάδα και να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Αφού δεν πρόκειται να πάρουμε άνοδο ας πάμε σπίτια μας να ξεκουραστούμε. Εγώ δεν κινούμαι στο παρασκήνιο, δεν έχω μάθει να προσκυνάω, θα πάω με το «σταυρό χέρι» και αν είμαστε καλύτεροι και πιο τυχεροί θα ανέβουμε. Χθες πάντως ήμασταν κανονικά στημένοι».