Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Δημήτρης Λέκκας ένας άνθρωπος της εκκλησίας που γράφει και συκοφαντικές ανακοινώσεις :


Βρε Δημήτρη Λέκκα σε παρακολούθησα με πολύ μεγάλη προσοχή όση ώρα αυτός ο λεβεντόκορμος προπονητής συνεργάτης του κ. Τσιχριτζή μιλούσε για μαφίες που θα κληθεί να τις αποδείξει εσύ τηρούσες μια στάση που μου θύμιζε παλιά τις νύφες αυτές μας προέκυπταν από προξενιό και έπρεπε να τις παρουσιάσουμε στους συμπεθέρους του γαμπρού
. Η σεμνότητα ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο των Αυτή την εικόνα μου έδινες όση ώρα σε παρακολουθούσα δίπλα στον αναμορφωτή του Κορινθιακού ποδοσφαίρου .Με αποτέλεσμα να αναρωτιέμαι αν εσύ ήσουνα ο συντάκτης της απαράδεκτης αυτής ανακοίνωσης 
Γιατί γνώριζα ότι νηστεύεις  σαράντα μέρες Πάσχα --Χριστούγεννα και τον Δεκαπεντάαυγουστο Και εσείς λοιπόν ένας άνθρωπος της εκκλησίας μου είναι απίστευτο να τα γράφει όλα αυτά που συκοφαντούν έναν συνάνθρωπο μας Θα περιμένω γιατί με πολύ μεγάλη χαρά να δω δημοσιευμένη την διάψευση σου 
Γιατί ένας δούλος του Θεού δεν μπορεί να γράφει τα παρακάτω.

Μαζί με την διοίκηση του εν λόγω σωματείου συστρατεύτηκε άμεσα και γρήγορα ο "γελωτοποιός","αθλητικός εισαγγελέας" γνωστός και ως "νικηφόρος" ο οποίος να ενημερώσουμε έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντης από τα ελληνικά δικαστήρια.
Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.
Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει."
Αν ήσουνα στη θέση μου θα είχες κάνει αγωγές και μηνύσεις γιατί εσύ ένας άνθρωπος της εκκλησίας είναι απαγορευτικό  να σε βρίζουν Ενώ εσύ ένας ενάρετος έχεις το δικαίωμα να αποκαλείς ένα συνάνθρωπο σου γελωτοποιό και ότι πάσχει από άνοια Και ότι είμαι ο γραφικός του χωριού. 
Γιατί αν αυτά δεν μπορείς να τα αποδείξεις είναι συκοφαντικά και κινδυνεύεις και εσύ να αποκτήσεις τον τίτλο του συκοφάντη με αμετάκλητη δικαστική απόφαση Και εσύ δεν θα σου την έχουν στήσει όπως έχουν κάνει σε μένα επιφανείς Κορίνθιοι. Και επειδή γνωρίζω ότι αυτά τα τρέμεις σε πληροφορώ ότι δεν κινδυνεύεις Γιατί ανθρώπους όπως την  αφεντιά σου τους απεχθάνομαι και δεν επιθυμώ να τους συναντήσω έστω και για να τους τιμωρήσω Πάντως η εικόνα της σεμνή νύφης για την δουν οι συμπέθεροι να μη την παρουσιάζεις γιατί κανέναν δεν πάθεις.
Θλίβομαι μόνο που βρίσκεστε στο χώρο του ποδοσφαίρου που χρειάζεται ανθρώπους που δεν προσποιούνται.