Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αβάντα χωρίς στοιχεία δεν είναι δημοσιογραφία

Διαβάζω σε επαγγελματικό μπλοκ :


               


ΡΟΥΤΣΗΣ: Ο Κορίνθιος Διαιτητής με τις καλύτερες Κριτικές

Διαβάζω :


Για μια ακόμα αγωνιστική ο Γιάννης Ρούτσης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.
Να δέχεσαι θετική κριτική από την μία η την άλλη ομάδα είναι λίγο πολύ συνηθισμένο.
Τα τελευταία χρόνια όμως είναι πολύ δύσκολο να τύχεις αναγνώρισης από τα ΜΜΕ.
Μέσα σε αυτούς τους τυχερούς θα λέγαμε συγκαταλέγεται και ένας Διαιτητής του Νομού μας.
Ο Γιάννης Ρούτσης στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή για την 13η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής : Παμβουπρασιακός – ΑΟ Χαλκίς 2-1 στο γήπεδο Νέας Μανωλάδας πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική διαιτησία.
Εμείς μπορεί να μην ήμασταν εκεί ήταν όμως άλλοι συνάδερφοι που γράφουν.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αποσπώ καλές κριτικές σημαίνει ότι έχουν γραφτεί στον τύπο

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αποσπώ είναι ρήμα που σημαίνει παίρνω το καλύτερο.Αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω η δημοσιογραφική ομάδα από που πήρε από το Ρούτσι το καλύτερο. Και ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουν τις κριτικές μια και εγώ διαθέτω διαμαρτυρίες για τις διαιτησίες του Ρούτσι
Εμπρός λοιπό να δημοσιεύσετε τις καλές κριτικές που έχει αποσπάσει ο Ρούτσι και όλα τα άλλα πάνε για περίπατο. Αλλά μέχρι να δημοσιεύσετε όλα αυτά καλό θα είναι να είσαστε συγκρατημένοι. Γιατί το λιβάνι σήμερα κοστίζει και δεν μπορούμε να το σκορπάμε. Αν δεν ανακοινώσετε τις κριτικές δηλαδή που έγραψαν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι για το Γιάννη Ρούτσι καλά λόγια και επειδή δεν  είμαστε καινούργιοι στο κουρμπέτι τότε μπορώ να ισχυριστώ ότι πήγατε να αντικρούσετε αυτά που εγώ έγραψα για τον διαιτητή Γιάννη Ρούτσι ότι είναι ακατάλληλος. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτόν που έμαθε να υπηρετεί το δίκαιο και την αλήθεια έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό.