Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Μερικώς αποκατέστησε με την δεύτερη ανακοίνωση το Δ Σ των Αγίων Θεοδώρων


Διαβάζω :

Νέα ανακοίνωση των Αγίων Θεοδώρων


Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Άρη Βοχαϊκού, διευκρινίζουμε τα εξής:
Νέα ανακοίνωση των Αγίων Θεοδώρων


Η νέα διοίκηση του συλλόγου ΑΣ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ, καταδικάζει όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη κάθε περιστατικό βίας στα γήπεδα αυτό αποτελεί θεμελιώδη αρχή μας.
Όσον αφορά το ατυχές περιστατικό που συνέβη στον πρόεδρο της ομάδας σας, μετά από διαπληκτισμό με άγνωστα άτομα, εκτός αγωνιστικού χώρου, επισημαίνουμε ότι μέλη της διοίκησης συνέτρεξαν αμέσως, ενώ η γιατρός της ομάδας μας προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια συνόδεψαν στο νοσοκομείο όπου παρέμειναν έως ότου διαγνωσθεί ότι δεν συντρέχει καμία ανησυχία για την υγεία του.
Τις επόμενες ώρες μάλιστα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, για την κατάσταση της υγείας του.
Ως εκ τούτου δεν δεχόμαστε ανυπόστατες κατηγορίες και θεωρούμε ότι επικοινωνιακά τεχνάσματα δυναμιτίζουν το κλίμα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας μας.
Παρακαλούμε τους συναδέλφους του ΑΡΗ ΒΟΧΑΪΚΟΥ να συνδράμουμε από κοινού σε ενέργειες ώστε να εξαλείψουμε κάθε μορφή βίας στα γήπεδα.
Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος με επιτυχίες στις ομάδες μας.

Α.Σ. ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 

Αυτή ναι είναι ανακοίνωση που μερικώς αποκαθιστά τα πράγματα και δείχνει το ενδιαφέρον της Νέας Διοίκησης για την ομαλότητα  του αγώνα Πλην όμως δεν απαντά πως βρέθηκαν οι φίλαθλοι μέσα σε χώρους που που δεν επιτρεπόταν η είσοδος Καλές οι ευχές αλλά πρέπει και να υπάρχει και κάποια απάντηση για τα επεισόδια που δεν αφορούσαν μόνο το σπάσιμο του κεφαλιού του προέδρου.