Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μελισσανίδης... ούτε να τον βλέπει, ο Ουζουνίδης τον... καλοβλέπει

Ο Μελλισανίδης... ούτε να τον βλέπει, ο Ουζουνίδης τον... καλοβλέπει
Ο Μελισσανίδης δεν θέλει ούτε να ακούσει το όνομα του Χρήστου Αραβίδη. Όσοι βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ το γνωρίζουν πολύ καλά. Το αφεντικό της Ένωσης βγήκε εκτός εαυτού με την ανόητη ενέργεια του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος αποβλήθηκε -σωστά- στο 10ο λεπτό του ματς αφήνοντας την ομάδα του Μοράις με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς και χωρίς αιτία. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό μετά την είσοδο των δύο ομάδων στα αποδυτήρια. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ωρυόταν στο μπουθ του ΟΑΚΑ, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μηνάς Λυσάνδρου και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα παρουσιάζουν ως πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση από τον Παναθηναϊκό. Όπως είναι γνωστό, το «τριφύλλι» θα αναζητήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο εξάρι, δεκάρι και επιθετικό. Ενώ λοιπόν για τις πρώτες δυο θέσεις είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τους Κουρμπέλη και Μασούντ (οι οποίοι όμως δεσμεύονται με συμβόλαιο), για την τρίτη θεωρείται πιθανό να προκύψει ως λύση ο Αραβίδης.
Πληροφορίες θέλουν τον Ουζουνίδη να εκτιμά τη μαχητικότητα, το πάθος, αλλά και τη δυνατότητα του παίκτη να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.
Σημειώνεται λοιπόν ότι η περίπτωσή του δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο βρίσκεται στη λίστα του προπονητή και είναι πιθανότατο να απασχολήσει σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.