Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Κατσουράνης για Σάντος: «Ευγνώμων που σε γνώρισα»

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
Ο Κώστας Κατσουράνης αρθρογράφησε στην εφημερίδα «Record», εξηγώντας πόσο σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο θεωρεί τον Φερνάντο Σάντος.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο παλαίμαχος άσος:
«Πάνω απ' όλα, ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας πολύ καλός φίλος. Περισσότερο απ' όλα, διαθέτει το ξεχωριστό χάρισμα να βγάζει το 120% από τους παίκτες του. Και αυτό το πετυχαίνει χάρη στον χαρακτήρα του και τον τρόπο που δουλεύει. Καταφέρνει να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθήσουν την στρατηγική του, ώστε να νικήσουν στους αγώνες.
Κατά συνέπεια οι παίκτες αποκτούν πίστη σε εκείνον, καθώς βλέπουν ότι έτσι καταφέρνουν να νικούν. Με κάποιον τρόπο περίεργο και μοναδικό, καταφέρνει την ίδια στιγμή να είναι κοντά, αλλά και να κρατάει αποστάσεις από τους παίκτες. Έχει την ικανότητα να διαβάζει πολύ καλά τους αγώνες και να προβαίνει στις παρεμβάσεις που απαιτούνται την κάθε στιγμή.
Γενικότερα θα έλεγα ότι είναι οργανωτικός, αυστηρός, αλλά και επιεικής μαζί την κάθε του στιγμή.  Όποιος ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του, γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος άνθρωπος. Και γι' αυτό Φερνάντο αισθάνομαι ευγνώμων που σε έχω γνωρίσει»

θάνομαι ευγνώμων που σε έχω γνωρίσει»