Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Κουτσοκούμνης σε Ενώσεις: «Θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας...»

Κουτσοκούμνης σε Ενώσεις: «Θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας...»
Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, βρέθηκε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα να τονίζει στην τοποθέτηση του προς τις Ενώσεις, ότι θα τους λυθούν όλες οι απορίες. 

Στη Γενική Συνέλευση εκτός από τον Κουτσοκούμνη, βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΔΕ, Γιάννης Δρόσος, ο οποίος συνοδευόταν από τους Παπανικολάου και Βρύζα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

«Ένα ζεστό καλημέρα σε μία κρύα Αθήνα. Χαίρομαι γιατί είμαστε μπροστά στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Σας συγχαίρω για το έργο που κάνετε. Είμαι σίγουρος πως θα έχετε πολλές παρατηρήσεις και απορίες. Θα έχουμε κάποιον χρόνο να απαντήσουμε. Φαίνεται πως πολλοί εδώ μιλούν για εμάς χωρίς εμάς. Είναι μία ευκαιρία εφόσον είστε εδώ συγκεντρωμένοι να απαντήσουμε στα όποια σχόλιά σας. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις αφορούν στην ΠΔΕ και στην FIFA και τι κάνουμε και πως το κάνουμε μπορούμε να το αφήσουμε για το τέλος. Θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας. Για την Γ.Σ. να προχωρήσετε με την όποια διαδικασία».

Βοηθάει ο Νικηφόρος 
Πρέπει να ρωτήσετε κ. Κουτσοκούμνη τον δικό μας πρόεδρο της Ε Π Σ Κορινθίας πως αποδέχεται ως πρόεδρος ομάδας εικονικά τιμολόγια και αυτομάτως γίνεταικαι πρόεδρος της ένωσης  με τόσα μεγάλα προσόντα που διαθέτει