Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Στάθη Γκουρβέλο καθήκον σας είναι να ενημερώσετε τον φίλαθλο κόσμο για την σημασία των εκλογών για την ένωση. ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.

     Ο Φίλαθλος  κόσμος της Κορινθίας πρέπει να ενημερωθεί αλλά μαζί τους και οι παράγοντες για το πρόγραμμα σας και τις διαφορές που έχετε με την υπάρχουσα κατάσταση                                       
                                           Αποτέλεσμα εικόνας για Στάθης Γκουρβέλος
Επειδή δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν εικονικά τιμολόγια για να παντελωνιάσουν 9.000 ευρώ είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω τα παρακάτω

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης μπορεί να γίνουν από την πρώτη Ιουλίου μέχρι τριακοστή πρώτη που σημαίνει ότι έχετε από 21 μέρες έως 52  βάσει του καταστατικού. Και καλά να γίνουν οι εκλογές την 31 Ιουλίου θα έχετε άνεση χρόνου Αλλά αν γίνουν την πρώτη Ιουλίου θα τρέχετε αλλά σας λέω ότι δεν θα προκάνετε.
Δεν πιστεύω αυτά που ακούω ότι υπόσχονται στα σωματεία οικονομική ενίσχυση Εμένα όλα αυτά με βρίσκουν αντίθετο. Τα σωματεία όμως μπορεί να ενισχυθούν οικονομικά αν καταργήσετε τα έξοδα τα περιττά τα οποία είναι πολλά και γονατίζουν τα σωματεία. 
Επίσης πρέπει ο κόσμος να μάθει πως διεξάγονται τα πρωταθλήματα και εκεί επάνω μπορεί να σας κάνει πλήρη ανάλυση πως βγήκε από το πρωτάθλημα η ομάδα της Πέραχώρας ο πρόεδρος της διακεκριμένος ιατρός Δημήτρης Βασιλείου. 
Η πολιτική των αντιπάλων σας είναι μια και πιστεύω ότι είναι αποτελεσματική να σας κοιμίζει  με αποτέλεσμα ο κόσμος να μη μαθαίνει απολύτως τίποτα. 
Στη γενική συνέλευση κανένας δεν μπορεί να ενημερωθεί γιατί ο χρόνος είναι ελάχιστος που έχετε το δικαίωμα να μιλήσετε 
Φτάσαμε σε 21 μέρες που έχει η ένωσης το δικαίωμα να προκηρύξει τις εκλογές και δεν γνωρίζουμε τουλάχιστον μερικά ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο σας 
Μια απάντηση κάνατε για το ενωσιακό γήπεδο και στην κυριολεξία ξεβρακώσατε τον εικονικό πρόεδρο. 
Γνωρίζω κ. Γκουρβέλο ότι σας διακρίνει μια ευγένεια αλλά δεν μπορείτε να μη σχολιάζετε την απουσία της ένωσης από την βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας των νέων του Ηρακλή Λεχαίου επειδή δεν θα ψηφίσουν την σημερινή διοίκηση της ένωσης. Και δεν κάνατε ούτε ένα σχόλιο και ούτε οι δήθεν φιλικοί κονδυλοφόροι που το παίζουν ακόμα και γραφείο τύπου. 
Και αν δεν ήμουνα κανένας δεν θα γνώριζε γι αυτό το μεγάλο ατόπημα. 
Αν είναι δυνατόν φωνάξετε ακόμα και σήμερα τους δημοσιογράφους που δεν γράφουν κουβέντα για τις εκλογές και να τους αναλύσετε το πρόγραμμά σας.