Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Το ταχυδρομείο του Νικηφόρου.

                                        Αποτέλεσμα εικόνας για Ταχυδρομείο


παπαφιλης βασιλειος Οι κολακες θα ναι παντα κολακες και παντα θα βρισκουν θυματα σαν τον Μπινιαρη Πισιμιση Ρωμανο πιο παλια και αλλους.


Απαντάει ο Νικηφόρος 


Μάλλον Βασίλη γράφεις για να με εκνευρίζεις. Γιατί μπερδεύεις τα πράγματα και μάλιστα κατά τρόπο ανεπίτρεπτο. 
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Πισιμίσης με τον Μπινιάρη ( δεν αναφέρομαι στο Ρωμανό γιατί αυτός έχει πλήρως δικαιωθεί ) 
Ο μεν βιομήχανος πλήρως έχει δικαιωθεί αφού κατέκτησε τρία πρωταθλήματα ( ένα της δεύτερης κατηγορίας και δυο της πρώτης ) και ένα κύπελλο Κορινθίας. Αν και ήταν αντίπαλος στις εκλογές του εικονικού προέδρου. Έδωσε συνεντεύξεις και προκάλεσε και κανένας δεν τον απάντησε αλλά μόνο ο Νικηφόρος Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει ο Γιώργος  Αστερής στην εκπομπή του Αθλητικός δικαστής. Ομολογώ ότι έκανε μια κίνηση ματ παίρνοντας προπονητή τον Λάκη Κολλιάκο. 
Αλλά όμως δεν μας εξήγησε ποτέ πως κατόρθωσε από τις εκλογές του 2013 μέχρι που το Ζευγολατιό πήγε στην τρίτη εθνική κατηγορία μια φορά δεν τον αδίκησε ένας διαιτητής Το πρόεδρο Μπινιάρη ούτε σ ένα αγώνα δεν ευνοήθηκε. Και όμως βγήκε και καυτηρίαζε τους πάντες και τα πάντα κάτι που σπανίως δεν έκανε ο πρόεδρος της Κόρινθος 06 μια και ήθελαν να τα έχουν καλά οι συνεργάτες του  και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.