Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Μια ιστορία τρέλας με θύμα τον κυρ- Μιχάλη

Το έμαθα τώρα τελευταία και δεν μπορώ να το πιστέψω. Οι εκλογές της ένωσης γίνεται τυπικά πίσω από τα παραβάν πλην όμως το σύστημα έχει κατορθώσει
πλήρως να το ελέγχει Γιατί η ψηφοφορία γίνεται δια πληρεξουσίων και έτσι ο υποψήφιος ζητά από το Δ Σ του Σωματείου να οριστεί ο εκλεκτός  του για να ψηφίσει. Όλα αυτά έγιναν στην ομάδα του Σαρωνικού Γαλατακίου 
Μα δημοκρατικές διαδικασίες το Διοικητικό Συμβούλιο του Σαρωνικού με ψήφους 5-2 αποφάσισε να ψηφίσει τον έναν τον  ακαταμάχητο και κομματικοποιημένο πρόεδρο και πάνω απ όλα και εικονικό κυρ- Μιχάλη . Και αυτός με την σειρά του ζήτησε συγκεκριμένο σύμβουλο για να ψηφίσει.
Και η επιθυμία του έγινε αμέσως διαταγή και το πληρεξούσιο το πήρε ο εκλεκτός του κυρ--Μιχάλη . Με μια μικρή διαφορά ότι ο εκλεκτός του εικονικού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την τεράστια προσφορά του Μιχάλη Δόντη στην ομάδα και τον οποίο και ψήφισε.
Αποτέλεσμα όλων αυτών να κόψει ο εικονικός την καλημέρα στον ...πρόεδρο του Σαρωνικού!!! Ακόμα τι θα δούμε τι θα πούμε και τι θα γράψουμε.