Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Αγώνας Α Ο Λουτρακίου --Εθνικός Πειραιώς :Μια ποδοσφαιρική πανδαισία


Φεύγοντας από το Θώδειο Στάδιο είπα στον συνεργάτη μου Γιώργο Παππά " Επιτέλους χόρτασα ποδόσφαιρο"

Και δεν υπήρχε καμία υπερβολή στα λεγόμενα μου αφού και οι δυο ομάδες παρουσίασαν ένα θέαμα που σπάνια μπορεί να δεις ακόμα και σε αγώνες πρώτης εθνικής κατηγορίας.
Και ας αρχίσουμε από τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς που τον έχει αναλάβει κάποιος εφοπλιστής που ευελπιστεί να τον ξαναφέρει στα μεγάλα σαλόνια  Και γι αυτό είδαμε μια ομάδα ικανή για να κατακτήσει τον τίτλο.
Και από την άλλη ο Γιάννης  Νούλας και ο Σωκράτης Πέτρου απέδειξαν ότι αποτελούν για τον Α Ο Λ λίρα Αγγλίας και η επιλογή από την διοίκηση πράξη σοφή. Γιατί γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ναυαρχίδα του Κορινθιακού πολύ καλά και σε βάθος υποδομής και αυτό είναι μέγα επίτευγμα 
 Με αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά να παρακαλείς να μη τελειώσει το ποδοσφαιρικό αυτό πανηγύρι που το προσφέρουν παιδάκια που κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο έπαιζαν στο εφηβικό πρωτάθλημα. 
Και να αναγκάζουν ακόμα και τους φιλάθλους του Ενικού ( που ήταν περισσότεροι από αυτούς του Α Ο Λ και αυτό είναι το μόνο θλιβερό από αυτόν το ποδοσφαιρικό αγώνα) να τους χειροκροτούν 
Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό που πάει να υλοποιήσει το δίδυμο των προπονητών αποτελεί την επανάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι φίλαθλοι θα αναγκαστούν να γεμίζουν τις εξέδρες  του Θώδειου που ο χλοοτάπητας του παρουσιάζει θλιβερή εικόνα ( με άλλο δημοσίευμα μας θα ασχοληθούμε λεπτομερώς μ αυτή την κατάντια ).
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-2 υπέρ του Εθνικού που θα μπορούσε να είναι ισόπαλος ή και ακόμη να είναι νικητής ο Α Ο Λουτρακίου.
Θέλω να σταθώ στην διαιτησία του Κεφιλή που ο άνθρωπος σήμερα είναι ο καλύτερος Κορίνθιος διαιτητής. Αλλά να προσέξει την διατροφή του γιατί πρέπει να έχει επιπλέον κιλά που πρέπει να τα χάσει.Οι επόπτες αλάνθαστοι.