Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ποιος θα απαντήσει γιατί δεν έκανε για υποψήφιος της ενωτικής κίνησης ο ιατρός Βασιλείου;


Το γνώρισα τελείως τυχαία σ έναν αγώνα που έδινε η ομάδα της Πέραχώρας με την ομάδα του Σπαθοβουνίου. Και μάλιστα  σε μια φάση που η αδικία είχε
θρονιαστεί στην ομάδα του  την Περαχώρα που είναι πρόεδρος 
Μετά δίνει μια συνέντευξη σε Ξενοδοχείο του Λουτρακίου και δεν πηγαίνει κανένας δημοσιογράφος Και εκεί τα λέει έξω από τα δόντια και είμαι ο μόνος που τα γνωρίζω μέσω του μπλοκ μου στους φιλάθλους. Και ενώ ήταν από τους πρώτους της ενωτικής κίνησης με ευγενικό τρόπο του ζητάνε να μη είναι υποψήφιος και αντί αυτού να είναι άλλοι που δεν είχαν ούτε ένα σωματείο για να τους ψηφίσει.
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή την απέχθεια που ορισμένοι έχουν στον διακεκριμένο επιστήμονα Δημήτρη Βασιλείου Βέβαια επειδή εγώ τον πρόβαλα ήταν ένας λόγος ο κ. Φάνης Σιτές που και τους δυο μας απέκλεισαν από τον προεκλογικό αγώνα με τα γνωστα απογοητευτικά αποτελέσματα. Και να χάσω τον διορισμό που θα μου έκανε ο κ. Φάνης στην Ε Π Ο.!!!
Για μένα όλα αυτά δεν θα περάσουν αν δεν απαντηθούν γιατί ποτέ δεν ζήτησα από κανέναν το παραμικρό ρουσφέτι. Και μάλιστα από ανθρώπους που ούτε τους ξέρουν μα ούτε και γνωρίζουν κανέναν εκτός Λουτρακίου. Αυτά τα σενάρια σκέτης τρέλας και το αποκλεισμό του Γιατρού από το ψηφοδέλτιο δημόσια θα τα ξεσκεπάσω Έχω καθήκον απέναντι στην αλήθεια.