Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Γιατί πολεμάτε το Λουτράκι και δεν το αφήνετε να ανπνεύσει τουριστικά;


Διαβάζω 

Το κακό παράγινε! …Ξενυχτάνε όλοι με το παραλιακό μαγαζί στο Λουτράκι


Ποιο παραλιακό μαγαζί στο Λουτράκι προκαλεί με την ηχορύπανση τις βραδινές ώρες, κυρίως μετά τις 12:00; Το πάρτι το ξεκινούν στο εν λόγω κατάστημα από την Πέμπτη με την μουσική να …είναι στο τέρμα!
Και σαν να μην φτάνει το θέμα της μουσικής, θυμούνται οι υπεύθυνοι στο εν λόγω κατάστημα να πετούν και βεγγαλικά στις 02:00 περίπου τα ξημερώματα για να ικανοποιήσουν προφανώς τους πελάτες τους!
ΣΣ. Προβλέπουμε να είναι θέμα χρόνου η έναρξη των καταγγελιών, αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη! Η πρόκληση στο εν λόγω κατάστημα χτυπάει «κόκκινο».
Είπαμε να δουλέψουν τα μαγαζιά αλλά όχι σε βάρος των πολιτών που την επόμενη μέρα θα ξυπνήσουν για να πάνε στη δουλειά τους, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Πρώτα απ όλα γύρω από το μαγαζί δεν υπάρχουν κατοικίες παρά μόνο παραθεριστές. Αυτός ο μήνας θα ζωντανέψει λίγο το Λουτράκι. Και πάλι μετά θα κλείσουν όλα και θα συνεχίσουν οι επαγγελματίες να κλαίνε και να βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά τους  
Είναι το ίδιο μπλοκ που έγραψε ΄τι κοντά στην ταβέρνα Στρούγκα υπάρχουν ακάθαρτα νερά.
Αφήστε το Λουτράκι να αναπνεύσει οικονομικά. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αν δεν δουλέψουν θα κλείσουν και θα πάνε στα συσσίτια της εκκλησίας. 
Και κάτι το πονηρό που εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω Γιατί το συγκεκριμένο μπλοκ βάζει στον  στόχο μαγαζιά που δουλεύουν