Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ένα σωστό δημοσίευμα για το πως να σωθεί ο Ολυμπιακός Λουτρακίου

Το δημοσίευμα αυτά το πήρα από την Εφημερίδα Σήμερα

Για να σωθεί ο Ολυμπιακό; Λουτρακίου!!!





Ενσωματωμένη εικόνα 1





Ο καιρός που οι φίλοι του Ολυμπιακού  Λουτρακίου δεν καταδεχόταν να προφέρουν το όνομα της ανύπαρκτης  ομάδας του Α Ο Λουτρακίου έχει περάσει.
Ναι είναι σκληρό  μια ομάδα που έχει ταυτιστεί με το Λουτράκι  σήμερα να παίζει στην δεύτερη κατηγορία  του τοπικού πρωταθλήματος
Για να είμαστε σωστοί πρέπει   να απαλλάξουμε τις τελευταίες διοικήσεις από την  κατρακύλα  του Ολυμπιακού  Οι φίλαθλοι πολύ καλά γνωρίζουν αυτούς που οδήγησαν την ομάδα στη θέση αυτή. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν που μόνο διδάσκει  και μας οδηγεί αν είμαστε σώφρονες  να μη κάνουν τα λάθη που μας οδήγησαν σ αυτή την κατάσταση την διαλυτική.
Υπάρχουν λύσεις αρκεί να υπάρξει κατανόηση  και ιδίως από πλευράς Ολυμπιακού  Λουτρακίου  που δεν μπορούν να δεχτούν ότι η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου σήμερα είναι όχι η πρώτη ομάδα στο Λουτράκι αλλά η Ναυαρχίδα  του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Αν αυτό πιστέψουν ορισμένοι στο Λουτράκι τότε  μπορεί η ιστορική ομάδα να σωθεί  και να επανέλθει  και πάλι στην σκηνή την ποδοσφαιρική
Τι πρέπει να γίνει
Άμεση συνεργασία με την ομάδα του Α Ο Λουτρακίου  η οποία  είναι σε θέση ισχύος αφού μόνο η ομάδα αυτή έχει την δύναμη. Να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και να τον επαναφέρει  και πάλι εκεί που ήταν.
Σήμερα ο Α Ο Λουτρακίου διαθέτει μια εφηβική ομάδα που αν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα το τοπικό της Β κατηγορίας  δεν θα υπάρξει ομάδα που θα μπορέσει να την αντιμετωπίσει.
Επομένως πρέπει η Διοίκησης του Ολυμπιακού να ζητήσει την βοήθεια από την διοίκηση  του Α Ο Λουτρακίου  Βέβαια αυτή η συνεργασία θα γίνει με το αζημίωτο Που σημαίνει
Ο Α Ο Λ δεν μπορεί  όλους τους παίκτες να τους περάσει στην πρώτη ομάδα. Αυτούς που θα περισσέψουν να τους δώσει δανεικούς .
Βέβαια για να γίνουν σωστά δεν πρέπει  να φύγει από το εγώ και να γίνει εμείς και τότε θα γίνει  η ένωση  και τα αποτελέσματα  θα είναι θεαματικά.
Διαφορετικά δεν υπάρχει καμία λύση.