Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Το παραγάδι του Νικηφόρου

Αυτό γράφτηκε στην εφημερίδα Σήμερα

Σχολιάζει ο Γιώργος Παππάς

Ενσωματωμένη εικόνα 4Τάκης Μπισμπίκης 
Έφυγε νωρίς ενώ θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.
Υπήρξα μαθητής του στις Μικτές που καλούσε τους ικανούς  και μόνο αυτούς. Αλλά εδώ ήθελα να τονίσω ποιος στην ηλικία την δική μου δεν ήταν μαθητής του κυρ-Τάκη. Ο άνθρωπος αυτός είχε μεγάλες δημόσιες σχέσεις αφού όλοι οι σωστοί των τιμούσαν και οι άλλοι  δεν τολμούσαν  να τον κοιτάξουν γιατί πουθενά δεν τον κρατούσαν. Μόνο πίσω από την πλάτη του ήξεραν να λένε πολλα.
Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι έχουν δημόσιες σχέσεις αφού κανένας δεν τολμούσε μπροστά του να του πει το παραμικρό.
Ήταν   ενωσιακός προπονητής την εποχή που οι προπονητές δεν πληρωνόντουσαν . Και επομένως μια αιτία για πολύ μεγάλο κουτσομπολιό  και πικρόχολα σχόλια  δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Γκίνια για τους μικρόψυχους
Ρώτησα  πολλούς συμπαίκτες και αντιπάλους αν μπόρεσε κανένας να υπολογίσει πόσους ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από τα χέρια του.
Φεύγοντας από την ζωή και επομένως και από το ποδόσφαιρο πόσα έχασε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο όλοι εμείς που χρόνια αμέτρητα το υπηρετήσαμε μπορούμε να υπολογίσουμε την τρομερή ζημιά.
Ήταν ένας πολύ καλός οικογενειάρχης με τρεις κόρες
Τώρα γιατί γράφω για τον Τάκη Μπισμπίκη. Γιατί δεν θέλω να ξεχαστεί  μια και οι σωστοί  δεν πρέπει να φεύγουν ποτέ από την ζωή μας.. Και τώρα τον Αύγουστο θα γιόρταζε αλλά η εφημερίδα δεν κυκλοφορήσει από τις 6 έως21 Αυγούστου Και αυτός είναι ο λόγος που γράφω για τον  μεγάλο δάσκαλο του ποδοσφαίρου. Και είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω προς έναν δάσκαλο που αλήθεια η απουσία του τόσο κακό έκανε στα νέα παιδιά.