Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο





Ακης Μπουλης Αγαπητε κ.Σκουρτη ο Σιτες ειναι συνωνυμο της αστειοτητας.Και μετα μερικοι απορουν γιατι εκανε περιπατο ο Τσιχριτζης.Σιτε και τον ασχετο περι ποδοσφαιρου Κορδωση ειχε απεναντι ο ευτραφης προεδρος της ενωσης και τους εκανε μια μπουκια.

Απάντηση Νικηφόρου 


Αγαπητέ μου μακάρι να ήταν αιτία αυτοί οι δυο που έχασε τις εκλογές ο γιατρός.Προσωπικά είμαι υπερήφανος που έχασε ο γιατρός από τον κ. Μπίτζιο. Γιατί αυτό το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν ικανός να το διοικήσει  ένας άνθρωπος που έβαλε κανόνες από την πρώτη στιγμή. Φαίνεται ότι οι παράγοντες θέλουν να ξανά δουν αγώνες όπως ήταν  μεταξύ  Π Α Σ Κόρινθος--Πέλοπα  Κιάτου  που θα αποτελεί ορόσημο για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Ο γιατρός Γκουρβέλος είναι για ένα άλλο διαφορετικό ποδόσφαιρο που μάλλον δεν είναι αρεστό όπως αποδείχτηκε από  το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μετά από έρευνα που έκανα δεν μπόρεσα να βρω αυτούς τους δέκα εννέα ( 19 ) που ψήφισαν το γιατρό και δεν τους βγάζω ούτε τους μισούς.Οι σίγουροι που ήταν και οι σημαιοφόροι της παράταξης λάκισαν. Αλλά όλα αυτά θα τα απολαύσουμε  κατά την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων  Και εκεί θα φανεί ότι οι υποσχέσεις δεν τηρούνται  όταν αυτοί που περιμένουν να τηρηθούν τα υποσχόμενα είναι παραπάνω από ένας. Το γέλιο θα πέσει σύννεφο αλλά ποιος θα φάει την καρπαζιά  αν θα είναι ένας ή περισσότεροι.