Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Αγοράζει κανάλι ο Ιβαν

Πολύ κοντά στο να αγοράσει το τηλεοπτικό κανάλι «Epsilon» βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε κατ' αποκλειστικότητα στο Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης. 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα πριν από το να πάρει στην ιδιοκτησία του το πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι, το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη. Ο τελευταίος σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης φιλοξενήθηκε στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ σε επικοινωνία του Κυριάκου Θωμαΐδη με τον κ. Βρυώνη, ο τελευταίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε όμως διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες, δείχνοντας με τη στάση του ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά. Αξίζει να σημειωθεί και να υπενθυμιστεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει και το 20% του καναλιού Mega, κάτι που πάντως δεν έχει πλέον και ιδιαίτερη αξία, από τη στιγμή που εφόσον αγοράσει το Epsilon, θα κατέχει -και μάλιστα χωρίς συνιδιοκτησία, όπως συμβαίνει με το Mega- ένα κανάλι με μεγαλύτερη τηλεθέαση.