Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο





Στυλιανος Δοξας ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΈΤΕ ΣΤΑΡΆΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΣΆΛΤΣΑ ΓΙΑΤΊ Η ΣΆΛΤΣΑ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ!!

Απάντηση Νικηφόρου 


Ποτέ  δεν μου άρεσε αγαπητέ η σάλτσα αλλά αυτό το έχω πληρώσει με μια καταδίκη οκτάμηνη και που  κάθε μήνα καταθέτω  88,70 ευρώ και σε 36 δόσεις.Αφού με παγίδευσαν οι δικοί μου που όλως περίεργος έγιναν ξένοι.
Κανένας δεν δέχεται να με αντιμετωπίσει. Και ψηφίζεται ως πρόεδρος ένας Έλλην πολίτης  που το Σ Δ Ο Ε τον έπιασε με μια στάνη αρνιά στην πλάτη του. Και λαμβάνει ποσοστό 65,52 % ποσοστό 
Επομένως ακράδαντα αποδεικνύεται ότι οι Κορίνθιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου θέλουν σάλτσες και υποσχέσεις. Ο Νικηφόρος θα είναι εδώ και θα συνεχίσει την ίδια τακτική Αυτοί που  με πρόδωσαν  θα ντρέπονται να με κοιτάξουν στα μάτια Ποτέ δεν θα τους συχωρέσω και θα  με προκαλούν αηδία. Γιατί αυτοί είναι εφιάλτες  Και δεν αναφέρομαι στο μηνυτή μου και στους μάρτυρες κατηγορίας Αυτοί είχαν μια αποστολή και τους σέβομαι Αλλά με απασχολούν οι προδότες  τα ερπετά που αγωνίζονται με κάθε μέσο να κατακτήσουν αξιώματα.