Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δημητριάδης σε Αρετόπουλο: «Καλύτερα μην μας ξαναπαίξεις»

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Παράπονα από τη διαιτησία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά τη λήξη.
Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για τη φάση του 51ου λεπτού, όταν ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ανέτρεψε τον Μάρκο Λιβάια λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Μάρκου Βελλίδη, ωστόσο ο διαιτητής από την ΕΠΣ Τρικάλων διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης, Βασίλη Δημητριάδη, να λέει χαρακτηριστικά στον Αλέξανδρο Αρετόπουλο μετά τη λήξη του αγώνα «καλύτερα να μην μας ξαναπαίξεις  φέτος»...

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Δεν έδωσε ένα φάουλ ο Διαιτητής και ζητάει ο Βασίλης Δημητριάδης να μη ξανά παίξει ο διαιτητής καρμανιόλα για τον λόγο αυτόν Και δεν εξετάζει πόσα πέναλτι έδωσε που δεν ήταν και αυτά που έδωσε και δεν ήταν 
Που έχει για μόνιμο συνοδό τον πρόεδρο της Ένωσης Τρικάλων που φανερά έλαβε μέρος σε γλέντι μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας για την κατάκτηση ενός επάθλου.Αν ένας διαιτητής δεν είναι πιστός στην ένωση δεν έχει καμία ελπίδα να παίξει εκτός νομού. Αυτή είναι η Ελληνική διαιτησία που για να αλλάξει θέλει δουλειά πολύ. Αλλά όχι να γίνει η αλλαγή να μας προστατεύει εμάς αλλά για να υπηρετεί τους κανονισμούς που οι σημερινοί διαιτητές τους έχουν ξεχάσει.
Υλικό από νέους διαιτητές υπάρχει αρκεί να μη τους αναγκάσουμε να δεθούν πίσω από ένα δυνατόν για να προχωρήσουν ή να εγκαταλείψουν.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όλα τα άλλα είναι για να έχουμε δικούς μας διαιτητές . Αν θέλουμε σωστούς να τους αφήσουμε μόνος τους να διοικηθούν αλλά από σωστούς.και όχι από δικούς μας.
Και τότε θα έχουμε την αλλαγή που οι σωστοί επιθυμούν Αλλά αυτό για να γίνει πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι για να τα φτιάξουν που να ξεχνούν από που προέρχονται αλλά τι υπηρετούν. 
Και η εργασία να αρχίσει από τις ενώσεις που εκεί δημιουργούνται οι διαιτητές