Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ένας αγώνας με πολλά θετικά και αρνητικά συμπεράσματα.

Αγώνας ποδοσφαιρικός Κόρινθος 06 --Α Ο Λουτρακίου 









Σαββάτο απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου έγινε ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Κόρινθος 06 και της Ναυαρχίδας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου της ομάδας του Α Ο Λουτράκι.
Για μένα προσωπικά η Κόρινθος 06 ανήκει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας αφού τρία πρωταθλήματα του τα κλέψανε με την βοήθεια του προέδρου  που λόγω απειρίας τον κάνουν ότι θέλουν κάποιοι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου.
Ο αγώνας  από πλευράς Κορίνθου 06 ήταν πολύ καλύτερος από την ομάδα του Α Ο Λ. Και νομίζω ότι τωρινή Κόρινθος 06 απηλλαγμένη από τις περσινές βεντέτες παίζει πιο σωστό ποδόσφαιρο Μια και δεν υπάρχουν παίκτες που για να παίξουν θέλουν μια ατομική μπάλα.Νομίζω ότι η φετινή χρονιά η ομάδα Κόρινθος 06 έχοντας ως πείρα τα χρόνια τα περασμένα τα πέτρινα και γεμάτα διαπλοκή ίσως να κόψει επιτέλους το νήμα που στα άλλα χρόνια με τρικλοποδιές δεν μπόρεσε να πετύχει.
Μόνο που στο φετινό πάγκο υπ'άρχει μια παραφωνία που δεν φοράει φανέλα όπως και τα άλλα μέλη της ομάδας Αλλά η φανέλα του γράφει ένα σκέτο Κόρινθος. 
Ο Α Ο Λουτρακίου προσπαθεί να βρει την ιδανική ενδεκάδα και επομένως όλα δικαιολογούνται.