Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Γιάννης Κακριδής ένας διαιτητής που του λήστεψαν το ταλέντο.

Οι διαιτητές δεν πρέπει να είναι το κόκκινο πανί για τους φιλάθλους απέδειξε ο Γιάννης Κακριδής 


Φωτογραφία του SoccerPark Nemea.

Τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Αμπαλαπέρους και Φοίνικα τον Διαιτήτευσε ο Γιάννης Κακριδής. Τον Γιάννη τον είδα για πρώτη φορά στο
γήπεδο του Αγγελοκάστρου  να παίζει επόπτης. Και με εντυπωσίασε γιατί οι αρμόδιοι φρόντισαν να καθαρίσουν το γήπεδο από το χιόνι και να το πετάξουν στο μέρος που εκινείτο ο νεαρός Κακριδής και μου έκανε εντύπωση που ενώ είχε μπει μέχρι στο γόνατο στο χιόνι δεν παράτησε την αποστολή του και την οποία και την έφερε και μάλιστα εις πέρας κατά τον καλύτερο τρόπο.Από τότε τον συμπάθησα και ήμουνα βέβαιος ότι θα έχει διεθνή καριέρα. Και μάλιστα όταν διαιτήτευσε τον πρώτο αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας που έγινε στο Κιάτο του δώρισα μια πένα Τα χρόνια πέρασαν  και ο Γιάννης Κακριδής δεν είχε την εξέλιξη που εγώ είχα προβλέψει. Αδικήθηκε αυτό είναι βέβαιο αλλά παρέμεινε ο ίδιος όπως τον γνώρισα στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου.
Μπορεί να μη έγινε διεθνής Για μένα θα είναι  ο Γιαννάκης που έφυγα από το Λουτράκι για να του πάω μια πένα στο γήπεδο του Κιάτου Αυτό για μένα λέει πολλά.