Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Αλλάζει χέρια μέχρι 26 Ιουνίου ο ΠΑΟ, έρχεται άμεσα και ο Γκραντ



ΓΚΡΑΝΤ
Ο Παναθηναϊκός αλλάζει οριστικά σελίδα μέχρι τις 26 Ιουνίου το αργότερο, αφού έχει δρομολογηθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και την "Pan Asia".
Ο οικονομικός έλεγχος ολοκληρώνεται στις 12 Ιουνίου και από εκεί και πέρα θα χρειαστούν δύο ακόμη εβδομάδες προκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να περάσει το τριφύλλι στα χέρια των Ασιατών και του Ταϊλανδού επιχειρηματία.
Ο Πιεμπονγκσάντ θα δώσει ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία όμως δεν θα πάνε στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά στην ομάδα, ενώ η αλλαγή ιδιοκτησίας θα γίνει με μορφή αγοραπωλησίας.
Η επιλογή να μην γίνει μεταβίβαση μέσω ΑΜΚ έγινε αφού τρέχει ήδη μια από τον Γιάννη Αλαφούζο, η οποία κλείνει στις 5 Ιουλίου και για να προκηρυχθεί νέα πρέπει να φτάσουμε τέλη Ιουλίου και ο Παϊρότζ θέλει να τελειώσει άμεσα η εκκρεμότητα στο ιδιοκτησιακό.
Επίσης είναι δεδομένο πως ο Αβραάμ Γκραντ θα αναλάβει θέση στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τον πρώτο χρόνο θα έχει ρόλο συμβούλου και θα ελέγχει τους πάντες στην ομάδα. Από τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, μέχρι τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ του τριφυλλιού.
Δεν θα έχει άμεση παρέμβαση, θα κάνει αξιολόγηση και από τον δεύτερο χρόνο θα είναι πιο ενεργός.
Ήδη ενημερώθηκαν για την έλευσή του οι Δώνης και Νταμπίζας από τον Πιεμπονγκσάντ στη συνάντησή τους .
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα υπογράψουν τριετή συμβόλαια με την ΠΑΕ.
Μάλιστα, αυτά θα συνταχθούν από τους δικηγόρους του Παϊρότζ και μετά θα πάνε στην ΠΑΕ. Ο λόγος είναι πως σε ένα μήνα από τώρα η πλευρά του θα τους πληρώνει και γι' αυτό θέλει να περάσουν από τον ίδιο οι συμφωνίες μαζί τους.