Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου που ψαρεύει και ...προκαλεί







Δεν βλέπω  πουθενά την παρουσία του πρώτου αντιπροέδρου της ένωσης Γιώργου Πετρόπουλου Ούτε
στο κόψιμο της πίτας απουσίαζε Που αυτό μου στεναχώρησε γιατί ήθελα μια φωτογραφία του πατέρα Παύλο που έγινε ένας παράγοντας που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τους προχωρημένους . Και να έχει δίπλα του έναν δειλό συκοφάντη τον κ. Γενικό και του Βου αντιπρόεδρο της ένωσης Τον άνθρωπο που αμφισβήτησε τον ανδρισμό των διαιτητών Και όμως μέσα στην φωτογραφία να είναι και ο πρόεδρος των  που με την παρουσία του δεχόταν χωρίς διαμαρτυρία το κατηγορώ του Βου αντιπροέδρου

«Μέχρι να γίνει το 0-1 η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Μετά το 0-1 ήταν ένα… μπουρδέλο! Το γκολ της ισοφάρισης του Αποστολάκη ήταν 3 μέτρα οφσάιντ και στο τέλος δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Μαρτίνο. Όπως θα μπορούσε να δώσει και ένα πέναλτι νωρίτερα στον ΠΑΟΛ. Δεν πάει άλλο αυτό η κατάσταση. Στο τέλος, όμως, θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας. 

Και σ αυτό το φωτογραφικό μπουκέτο θα ήθελα να είχα και τον Αλφα αντιπρόεδρο ο οποίος είχε πει για την αφεντιά μου 

Έρχεται ο Αλβέρτος Αϊστάιν και λέει όποιος δεν είναι σοβαρός στα μικρά θέματα δεν μπορεί να είναι σοβαρός στα μεγάλα και τα σημαντικά. Άρα καταλήγουμε ότι ο άνθρωπος που κατηγορούσε την ένωση δεν είναι σοβαρός όχι βάσει τα δικά μου δεδομένα αλλά βάσει του :Αϊστάιν  είναι υβριστής και παλιάνθρωπος. Θα ήθελα να ήταν εδώ να τα ακούσει Δεν πειράζει θα τα δει στο video

Θα μπορούσα να σου κάνω μήνυση αλλά τι θα κέρδιζα Άφησα το χρόνο να δουλέψει για μένα Αν σε δίκαζα 10 μήνες σήμερα θα είχε περάσει η ποινή όπως και οι οκτώ μήνες οι δικές μου που μηνυτής ήταν ο Ιατρού και μάρτυρες Τσιχριτζής Γεροβασίλης Δημόπουλος  που είμαι βέβαιος ότι ο μηνυτής θα έχει καταλάβει ότι υπήρξε όργανο. του ίδιο μα σένα αφεντικού.. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη ποινή για τον λογοτέχνη Άλφα αντιπρόεδρο είναι να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με το Βου αντιπρόεδρο και να βγάζουν πρωταθλήτρια την ομάδα του κ. Γ@Μ@Ω Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία σου Γιώργο Πετρόπουλε. Μπορεί δημόσια να μη σε βλέπουμε με το Βου αντιπρόεδρο και τους υπόλοιπους αλλά τα γραπτά που θα έχουν μαζί τις υπογραφές σας θα είναι μια ποινή που ποτέ δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις. 
Η φράση «Verba volant, scripta manent» όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία που συμβουλεύει την αξία που έχει ένα γραπτό κείμενο που δεν μπορεί ν΄ αμφισβητηθεί έναντι του προφορικού λόγου που μπορεί αντίθετα ακόμα και να ανακληθεί ή να διαψευστεί ως μηδέποτε γενόμενος.
Αυτή είναι η τιμωρία σου ΑΛΦΑ αντιπρόεδρε να είσαι συνεργάτης  το προέδρου του Βου αντιπροέδρου και  του Γενικού Γραμματέα αυτής της ένωσης που κατασκευάζει πρωταθλητές .