Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Νικηφόρος: τρυπώνω ...μαθαίνω και ...ζωγραφίζω με έντονες πινελιές ...

                                                     

Η γάτα που κάθισε στο χαλάκι δεν είναι ιστορία. Η γάτα που κάθισε στο χαλάκι μιας άλλης γάτας είναι ιστορία.




                                                  Αποτέλεσμα εικόνας για Γάτα




Τον μήνα Ιούλιο πάντα σύμφωνα με το καταστατικό γίνεται η γενική συνέλευση της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας. Και εκεί θα εγκριθεί ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός Και για μεν τον οικονομικό  περιμένουμε τα στοιχεία που θα ασκήσουμε κριτική Στο διοικητικό όμως τα στοιχεία τα έχουμε μπροστά μας και δεν πρέπει να περιμένουμε αφού αυτά τα έχουμε ζήσει και θα τα γράψουμε όχι  γιατί περιμένουμε να πάρουμε απάντηση αφού υπάρχει η νοοτροπία ότι αφεντικά στο μαγαζάκι της οδού Νοταρά 48 είμαστε εμείς και δεν απολογούμεθα  σε κανέναν Αφού έχουμε την πλήρη κάλυψη όλων στο νομό Κορινθίας.


Υπάρχει στην ένωση ο θεσμός της πειθαρχικής επιτροπής που κατά την γνώμη μου  λειτουργεί πλημμελώς  και χρησιμοποιείται ως όπλο από την ένωση για να τρομοκρατεί. Γιατί δεν δημοσιοποιεί τις ποινές για να μη μαθαίνουμε αυτοί που αθωώνονται Στο κοινοτικό κατάστημα των Ταρσινών έχουμε απάντηση σε ερώτηση συμβούλου  γιατί πρέπει να ψηφίσουμε τον Τσιχριτζή. Γιατί δεν μας τιμώρησε όταν χτυπήσαμε με πέτρα τον διαιτητή Καρακάση. Βέβαια φρόντισε να τους απαλλάξει  ο επίορκος διαιτητής με αυτά που ...δεν έγραψε στο φύλλο του αγώνα. Και έχω ανακοινώσεις της Ελλάδας Βέλου και δηλώσεις του τότε προέδρου που χαρακτήρισε το πρωτάθλημα αηδία. 
Και ούτε σύσταση δεν του έκαναν 
  Εδώ έχουμε τον παρατηρητή τάξεως ( που για μας είναι αταξίας ) Δημήτρη Δημόπουλο που έπρεπε να είχε σφουγγαριστεί γιατί ενώ δεν είναι σωστός είναι και προκλητικός Ενώ δεν γράφει παραβάσεις που είναι χτυπητές γιατί είναι  από δικά μας παιδιά. Αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο που παραβιάζει κανονισμούς και αφήνει ατιμώρητους  είναι παρατηρητής τάξεως σ όλα τα μεγάλα παιχνίδια Και έτσι με την ατιμωρησία  ψηφίζεται ο Λουδοβίκος 14. Γνωρίζω ότι με τα γραφόμενα μου αν δεν υπηρετούν την αλήθεια  δυσφημώ τον Δημήτρη Δημόπουλο Ας με οδηγήσει στο εισαγγελέα. Αλλά τώρα δεν υπάρχει πρωτοδίκης για να τους χαρακτηρίσει ήρωας  που  την γλύτωσαν από .λιντσάρισμα Τολμήσατε κ. Δημήτρη για να μάθει ο κόσμος αν  γράφω αλήθεια η ψέματα.