Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Νικηφόρος : τρυπώνω ...μαθαίνω και ...καρφώνω

                                 



                                           Αποτέλεσμα εικόνας για Γάτα




Αποτέλεσμα εικόνας για ΠοντικόςΘα ήθελα να ρωτούσα την Ε Π Ο γιατί εδώ στο μαγαζάκι της οδού Νοταρά 48 δεν υπάρχει πρόσβαση και δεν μπορούμε να πληροφορηθούμε το παραμικρό. . Από το 2009 μέχρι σήμερα ο ανιδιοτελής πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες του πόσα έχουν εισπράξει από διάφορα καθήκοντα που ασκούν και ιδίως  από το πόστο του παρατηρητή; Δεν έχει σημασία που ο πρόεδρος Τσιχριτζής και ο γενικός γραμματέας κ. Τάκης έχουν τιμωρηθεί λόγω ανικανότητας. Εμείς θα θέλαμε το ποσό για κάθε ένα χωριστά. Είμαστε σίγουροι ότι  θα τα μάθουμε και θα τα δημοσιεύσουμε. όλα μέχρι του τελευταίου ευρώ. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠοντικόςΟ παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης ( ναι είναι αυτός που τέσσερις κουκουλοφόροι πήγαν να τον σκοτώσουν) έχει και δικό του ταξί. Εμείς ρωτάμε αν μπορεί να μεταφέρει με το ταξί του διαιτητές με κόμιστρο. εντός και εκτός νομού. Και την ερώτηση αυτή την κάνουμε επειδή υπάρχει εξάρτηση του Κορινθίου Διαιτητή από τον κ. Δημητράκη  αφού αυτό τους ορίζει Και ένας διαιτητής γιατί να πάρει κάποιον άλλον για να τον πάει ας πούμε στην Σπάρτη και όχι τον δικό μας  άνθρωπο. 
Δεν θα είναι παράλογο; Αλήθεια τι λέει ο πρόεδρος των ΤΑΞΙ και αυτό το ρωτάμε  για δεύτερη φορά.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠοντικόςΜάθαμε  αλλά δεν έχουμε την δυνατότητα να το διασταυρώσουμε  ότι οικονομικοί παράγοντες της Κορινθίας επιθυμούν να διοικήσουν τον πρωταθλητή Π Α Σ Κόρινθος Βέβαια αυτός ήταν και ο στόχος όλων όταν έδωσαν ρέστα για να βγάλουν πρωταθλητή τον Π Α Σ Κόρινθο 
Και μάθαμε ότι έδωσαν απάντηση αυτοί οι άγνωστοι γνωστοί που σήμερα διοικούν τον Π Α Σ ότι έχουν ξοδέψει για την ομάδα του Π¨Α Σ διακόσιες ογδόντα χιλιάδες ( 280.000 ) ευρώ. Που σε δραχμές μας κάνουν ενενήντα πέντε εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες ( 95.200.0000 )  Αλήθεια τόσο χρήμα μόνο στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας υπάρχει . Αλλά στα όνειρα αυτών που έχουν το ποδόσφαιρο  επάγγελμα.