Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Νικηφόρος:την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη υπηρετώ γι αυτό τα δικά μου στοιχεία δεν τολμά κανένας να ακουμπήσει παρά μόνο με αερολογίες


Δεν υποφέρνω να βλέπω το άδικο να πνίγει  το δίκιο 
                                                Μακρυγιάννης 

η εικόνα προφίλ του Nikos KontogiannisNikos Kontogiannis Γράφεις αναλήθειες. Αναιρείς την προσπάθεια των παιχτών κ το μόνο που κανεις είναι να δείχνεις την εμπάθεια σου στην ένωση κ σε κάποια σωματεία. Δεν βλέπεις ότι το 80% απο το ρόστερ του Ατρόμητου είναι ντόπιοι κ παιδιά κατω των 25 ετών κ
στέκεσαι σε ένα ματς που ούτε καν ήσουν στο γήπεδο. Μάλλον δεν έχεις καλές πληροφορίες! Γράψε τουλάχιστον για αγώνες κ ομάδες που τις παρακολουθείς. Κ να ξέρεις ότι σε κάποια ματς που ο Ατρόμητος έχασε βαθμούς έπαιζαν διαιτητές κάποιοι από αυτούς που ανέφερες. Έτσι επειδή σφύριζαν υπερ του Χιλιομοδίου κατά τη γνώμη σου!

Απαντάει ο Νικηφόρος 


Με χαρακτηρίζεις αναληθή αλλά δεν μου λες τα σημεία που ψεύδομαι Ενώ εγώ γράφω ονόματα και συγκεκριμένα γεγονότα. Ο πρόεδρος σας αναφέρθηκε σε 10 διαιτητές και εγώ του παρουσίασα 27 Και από αυτούς το όργανο της ενώσεως ο διαιτητής Καρακάσης σας διαιτήτευσε πέντε αγώνες  έναν περισσότερο από αυτούς του Π Α Σ Κόρινθος. Δεν πρέπει να είσαι στο γήπεδο για να διαπιστώσεις  ότι ενώ ο Καρακάσης σφύριξε 5 αγώνες 11 διαιτητές ούτε έναν.. Εδώ θέλω να έχω μια απάντηση.
Τώρα γιατί αναφέρεσαι στους ποδοσφαιριστές και την ηλικία τους δεν μπορώ να καταλάβω Δήλωσα ότι δυο αγώνες παρακολούθησα του Ατρόμητου  που έγιναν στο Θώδειο και στο Γιάννη Στέφα. που είναι γήπεδα κοντά στο σπίτι μου και έχω γράψει την άποψη μου Πουθενά δεν έχω γράψει για εύνοια της διαιτησίας. παρά μόνο για τον γνωστό Παντελή Χονδρόπουλο.
Δεν έχω εμπάθεια στην ένωση αλλά με την υπογραφή μου έχω καταγγείλει ότι όλα τα σκηνοθετεί ο Λουδοβίκος 14. ( αγώνες --Ξυλοδαρμοί--διακοπές πρωταθλημάτων ) και αν ο πρόεδρος σας παρέμεινε στο Γιατρό στις εκλογές όχι άνοδο δεν θα βλέπατε αλλά θα κάνατε αγώνα να παραμείνετε στην κατηγορία. 
Αυτή είναι η αλήθεια για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο Με διαιτητές --παρατηρητές τάξεως --Πειθαρχική επιτροπή  όλα κατευθυνόμενα  Σ αυτά θέλω να μ απαντήσετε και όχι για θέματα που δεν έχω ασχοληθεί. Βέβαια ο Σαρωνικός ήταν πιο προκλητικός από εσάς αφού πέτυχε το απόλυτο στην τελευταία δέκα  παιχνίδια πέτυχε το απόλυτο  τριάντα νίκες  και μάζεψε 30 βαθμούς  ενώ από την πρώτη μέχρι την 20 αγωνιστική μάζεψαν 34. Αυτή δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Ενώ εσείς είχατε μόνο επτά νίκες  και δυο ισοπαλίες και μια ήττα. 
Και ο Π Α Σ Κλένια κατέκτησε το πρωτάθλημα γιατί συγκέντρωσε πενήντα βαθμούς στις πρώτες 20  αγωνιστικές και έτσι η μια θέση καπαρώθηκε.