Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μελετώντας την ...επίκαιρότητα

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στο Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ
Εκτίμησαν σχέδιο αποστασίας και το συνέδεσαν με πολιτικό αδιεξόδου στη ΝΔ

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στο Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ


Tο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε την Πέμπτη, ασχολήθηκε με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη. 

Τα μέλη του Οργάνου εκτίμησαν ότι υπάρχει σχέδιο αποστασίας το οποίο εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο του πολιτικού αδιεξόδου της ΝΔ. Το σχέδιο αυτό εκφράστηκε όπως είπαν τα μέλη του Συμβουλίου με την ολομέτωπη επίθεση οργανωμένων συμφερόντων με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι τα σχέδια αυτά έπεσαν στο κενό.

«Η κυβέρνηση», τόνισαν, «συνεχίζει και το επόμενο διάστημα με θετική ατζέντα και στόχο να επικοινωνήσει με τους πολίτες το σχέδιο της για την επόμενη περίοδο».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν όταν ένας βουλευτής πηγαίνει στο ΣΥΡΙΖΑ όλα να είναι φυσιολογικά και όταν φεύγουν να είναι αποστασία.  Και δεν πρέπει να ξεχνούμε πως έπεσε η Κυβέρνηση  Σαμαρά --Βενιζέλου όταν Βουλευτές του Π Α Σ Ο Κ χωρίς να παραδώσουν την έδρα τους καταψήφισαν για να γίνε πρόεδρος  ο Δήμας  Μάλιστα  τους έκαναν και υπουργούς και στον πρώτο ανασχηματισμό τους έδειξαν την πόρτα. Τα γεγονότα είναι πρόσφατα και δεν χρειάζεται να έχουμε δυνατή μνήμη για να μη ξεχνούμε περιπτώσεις όπως του Κουρουμπλή του Μπόλλαρη και της Τσάγκρη Που μόνο ο πρώτος έμεινε στη θέση του υπουργού