Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αυτοί οι άνθρωποι παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με την ψήφο σου σας διοικούν που δεν τολμούν να με αντιμετωπίσουν





Ο μη υπεύθυνος 
είναι ανίκανος 
να κυβερνά
Προσθήκη λεζάντας






Αποτέλεσμα εικόνας για Καζαντζάκης


Δεν λειτουργεί η ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας κατά δημοκρατικό τρόπο 






Γνωρίζω ότι η καταγγελία αυτή αν δεν μπορέσω να την αποδείξω κινδυνεύω και πάλι να καταδικαστώ. Αλλά τώρα θα είμαι παρών στην πρωτόδικη δίκη και η οποία δεν θα έχει  ως πρωταγωνίστρια μια δικαστίνα που κινδύνευσε  να λιντσαριστεί. Από ποιους που ποτέ κανένας δεν είπε Και η υπόθεση αυτή μοιάζει με την απόπειρα που έγινε από τους τέσσερις κουκουλοφόρους εναντίον του παράνομου ευρισκόμενου στο χώρο της διαιτησίας.Δημήτρη Γκρούτση.
Που έγινε και εδώ δολοφονική απόπειρα ( όχι λιντσάρισμα) εναντίον  του άρχοντα της διαιτησίας Που τον χαρακτηρίζω παράνομο στο χώρο αυτό και δεν τολμά  να μου δώσει την παραμικρή απάντηση ούτε και να με οδηγήσει στον εισαγγελέα. 
Και το δήθεν λιντσάρισμα της πρωτοδίκη που με την σιωπή της ενίσχυσε τον μηνυτή μου είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθώ με οκτάμηνη φυλάκιση γιατί συκοφάντησα τον υπαρχιφύλακα Αθανάσιο Ιατρού
Που ενώ ήταν παράνομος στην αίθουσα που γινόταν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ένωσης  τον έκανε ήρωα ο αρχηγός του αντίπαλου ψηφοδελτίου του Τσιχριτζή Που αν και πρόεδρος του Πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων τότε  πήγε να λιντσάρει την πρωτοδίκη γιατί αυτόν του  ακύρωσε τα ψηφοδέλτια .
Και έκανε την δήλωση και μάλιστα  σε εφημερίδα  ότι έσωσε την δικαστίνα ο μηνυτής μου  από τον ίδιον αφού από άλλον δεν κινδύνευε 
Μα όπως πληροφορούμαι ζητά την ψήφο σας στις Δημοτικές εκλογές   ο κύριος αυτός  για τον Δήμο Κορινθίων Και θα έχουμε πολλά να γράψουμε μια και μου δίνεται η σπάνια ευκαιρία να του δώσω πίσω τα δανεικά . 
Και ο δήθεν ξυλοδαρμός του Γκρούτση είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή των πρωταθλημάτων από 18 Μαρτίου 2018 έως 14 Απριλίου 2018 δηλαδή μετά από  27 μέρες μέχρι να γίνουν καλά οι τραυματισμένοι παίκτες του Π Α Σ Κόρινθος  Και επειδή ο δήθεν ξυλοδαρμός δεν ήταν λόγος σοβαρός για να γίνει η διακοπή ο Λουδοβίκος 14 ( κατά κόσμο Μιχάλης Τσιχριτζής ) σε μονόλογο συνέντευξη του επικαλέστηκε έγγραφο της Αστυνομίας (με την οποία έχει αγαστή συνεργασία) που ζητούσε την διακοπή των πρωταθλημάτων  . Αμέσως ζήτησα αυτό το έγγραφο να δημοσιευθεί γιατί στις Δημοκρατίες δεν υπάρχει μυστική αλληλογραφία μεταξύ των αρχών.   Και  έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και  δεν έχουμε καμία ενημερωτική  κίνηση  ιδίως από την Αστυνομία που εκτίθεται ανεπανόρθωτα με την σιωπή της που εδώ καλύπτει την ένωση 
Και από την άλλη να έχουμε μια ανακοίνωση της Κορίνθου 06 και ένα κατάπτυστο συνοδευτικό που δεν γράφει ούτε μια λέξη για το κλέψιμο του πρωταθλήματος  και τον δήθεν ξυλοδαρμό  του παράνομου στο χώρο  της διαιτησίας ευρισκόμενου Δημήτρη Γκρούτση. 
Και βλέπω ότι κανέναν δεν έχω δίπλα μου παρά μόνο την αλήθεια που χρόνια γι αυτήν αγωνίζομαι  Και όποιος νομίζει ότι μπορεί να με αντιμετωπίσει τον προκαλώ. Αλλά τώρα το παραμύθι σας δεν έχει δράκο ( Δικαστίνα )  
Γι αυτό και δεν τολμούν όχι ν α με αντιμετωπίσουν αλλά ούτε και να με κοιτάξουν στα μάτια.