Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Καρανίκας πρωταθλητής αγωνιστικών χώρων οι άλλοι παρασκηνίων

Ο Γιώργος Καρανίκας ο προπονητής ο άνθρωπος ο πρωταθλητής 


Το Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Γ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ για τις προσφερθείσες υπηρεσίες στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες στην καριέρα του.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Έγινε ένα πανηγύρι που τρεις ομάδες του Δήμου Κορινθίων από την Νέα Περίοδο θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας 
Που εκεί ξεδιάντροπα τον πρωταθλητή τον βγάζει ο Λουδοβίκος 14 χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα Και αυτός δείχνει την δύναμη του και το τραγικό εδώ είναι  ότι κανένας δεν παραξενεύεται ούτε και ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 που ενώ του κλέβουν τους τίτλους η διαγωγή του είναι αρίστη. Μπορεί και  αυτό να κρύβει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε και ούτε και θέλουμε να μάθουμε γιατί τον Νικηφόρο τον ενδιαφέρουν μόνο αλήθειες 
Και που τις γράφει με την υπογραφή του και κανένας δεν τολμά όχι να του απαντήσει αλλά ούτε καν να τον κοιτάξει. 
Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αποστράτευση  του προπονητή που πάλεψε και κράτησε την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων ψηλά μαζεύοντας στις πρώτες δέκα αγωνιστικές 21 βαθμούς ενώ ο Σαρωνικός 17 βαθμούς που η διαφορικά είναι 4 βαθμοί υπέρ της ομάδας που προπονεί ο Καρανίκας.   Και ερχόμαστε από την  11 αγωνιστική μέχρι την 20 και οι Άγιοι Θεόδωροι συγκεντρώνει 19 βαθμούς και ο Σαρωνικός 17 Που έχουμε και εδώ διαφορά δυο βαθμών Σύνολο Άγιοι Θεόδωροι  Σαρωνικός 6 βαθμοί υπέρ Καρανίκα. 
Και ερχόμαστε στις τελευταίες 10 αγωνιστικές και γίνεται εδώ κοσμογονία. 
Και η ομάδα του Σαρωνικού στις 10  πρώτες αγωνιστικές  έχει 5 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες Βαθμοί  17 Η δεύτερη δεκάδα ακριβώς τα ίδια 
Και ερχόμαστε στην τελευταία δεκάδα που εκεί μια ομάδα που  έχει καλύτερο παίκτη έναν παλαίμαχο  προχωρημένης ηλικίας και σε δέκα αγωνιστικές  κατορθώνει το απόλυτο τριάντα νίκες τριάντα βαθμούς.
Ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι το ίδιο χρονικό διάστημα έχει  6 νίκες 2 ισοπαλίες  και 2 ήττες. Βαθμοί  είκοσι Να γιατί τον Καρανίκα τον χαρακτήρισα πρωταθλητή. 
Τώρα δεν ασχολούμαι με την Κλένια γιατί τους ξεγέλασε και δεν τους άφησε περιθώρια αφού μάζεψε στις είκοσι αγωνιστικές πενήντα βαθμούς Στο φινάλε μάζεψε 17 βαθμούς και πήρε το πρωτάθλημα προς μεγάλην απογοήτευση  του γενικού. 
Τώρα με τον Βου αντιπρόεδρο της ένωσης στήριγμα που έχει αμφισβητήσει τον ανδρισμό των Κορινθίων Διαιτητών ( καλή νύχτα κ. Βλαχοπάνε ) χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου δεν είχε κανένα πρόβλημα..
Αλήθεια μπορεί να μου πει κανένας γιατί η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων  που προπονούσε ο Γιώργος Καρανίκας  δεν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας;