Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Δεν κρατάμε ούτε τα προσχήματα και το όργανο διαιτησίας στο νομό μας προκαλεί και διατυμπανίζει ορισμένοι διαιτητές είναι εκτελεστικά μας όργανα !!!

Β.      ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ


δ) Την παρακολούθηση, επιλογή,  αξιολόγηση, ορισμό και  πειθαρχικό έλεγχο των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας των τοπικών Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.

Το Όργανο Διαιτησίας συνεργάζεται με την Ε.Π.Σ. Κορινθίας και την Κ.Ε.Δ. της Ε.Π.Ο. για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της διαιτησίας ποδοσφαίρου.

2. Το Όργανο Διαιτησίας αποτελείται τρία (3) μέλη και συγκροτείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
Το Όργανο Διαιτησίας στελεχώνεται από διαιτητές που έχουν λάβει διοριστήριο από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., είτε με την ιδιότητα του παρατηρητή, είτε του εκπαιδευτή διαιτησίας, όπως ειδικότερα ορίζεται στον Κανονισμό Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., έχουν διετή θητεία  και μπορούν να παυθούν μόνο από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο.
Ο Πρόεδρος του Οργάνου Διαιτησίας συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας χωρίς δικαίωμα ψήφου.

ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΕΛΗ
ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Η Επιτροπή βάσει του καταστατικού είναι τριμελής και μετά από την αποχή του του Δ Γκρούτση  ( κατά δήλωση του ) έμεινε με ένα μέλος τον Γιώργο Καλλιόλια.  Και επομένως ήταν μη νόμιμη όταν έκανε τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα ΠΑ Σ  Κόρινθος --Κόρινθος 06 επομένως  που ήταν παράνομος Και επειδή εδώ στο μαγαζάκι της οδού Νοταρά 48 όλα λειτουργούν νόμιμα ( τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Κόρινθος 06-- Π Α Σ Κόρινθος ) αρκεί να έχουν ψηφίσει τον Λουδοβίκο 14.Έχουν δε στην εφαρμογή των κανονισμών αλλά καρτ με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει στην ασυδοσία Και να έχουμε τον κορυφαίο στα χαρτιά διαιτητή Νεοφυτιάδη και να μη γράφει  αυτά που γίνονται σ έναν αγώνα και ο άρχοντας να μη γράφει λέξη για ότι γίνεται κατά την διάρκεια του αγώνα ( παράδειγμα να βρίζεται ο Δήμαρχος ) και η επιτροπή αυτή να λειτουργεί υπό την προεδρία του... προέδρου της ένωσης σημαίνει ότι εμείς έχουμε μπάρμπα στην οδό Νοταρά 48 και δεν υπολογίζουμε κανέναν Γιατί αν λειτουργούσε έστω και το καταστατικό ο Νεοφυτιάδης δεν θα είχε καμία σχέση με την διαιτησία Και βάσει του καταστατικού έπρεπε να ενημερώσει την Κ Ε Δ ότι ο διαιτητής αυτός δεν κάνει 
Βέβαια αναφέρθηκα  στον Νεοφυτιάδη επειδή είναι ο πρώτος διαιτητής στα χαρτιά του νομού μας.
Αντίθετα αποτελεί τον εκλεκτό του παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Γκρούτση Και αυτό αποδεικνύεται από τον ξυλοδαρμό  με τα τόσα αναπάντητα ερωτήματα που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάτι το επιλήψιμο υπάρχει σ αυτό τα έργο το σκηνοθετημένο.΄Που ήταν ο εκλεκτός της παρέας του σουβλατζίδικο μαζί με τον εκδορέα  διαιτητή Καλαρά και τον υπεύθυνο του  γραφείου τύπου του Λουδοβίκου 14 προέδρου των διαιτητών Βλαχοπάνο Αυτή λοιπόν η παρεούλα που ρυθμίζει τα πάντα ( και έχει τον επαναστάτη Καλλιόλα να τους νομό ποιεί με την υπογραφή του ) κατά τρόπο προκλητικό και κάνουν ότι θέλουν παραβιάζοντας όχι τους κανονισμούς  αλλά και την νοημοσύνη  μας.
Τώρα αν κάποιος  διαφωνεί μαζί μου και θίγεται από τα γραφόμενα μου ας με οδηγήσει στον εισαγγελέα 
Να γιατί είναι ευχαριστημένος ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 που κατέχει σταθερά την δεύτερη θέση Ενώ θα μπορούσαν όλοι αυτοί οι σκηνοθέτες να την οδηγήσουν μαζί με τον Ηρακλή Λεχαίου στην δεύτερη κατηγορία.