Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ο_ Νικηφόρος θα ρωτά μέχρι που θα πάρεικ απαντήσεις Μιχάλη Τσιχριτζή η σιωπή σου με δυναμώνει

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλαράς Διαιτητής Αποτέλεσμα εικόνας για Νεοφυτιάδης
Πριν τρεις μήνες μετά από μια Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών ένας μέλος της επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές ( που τον καταγγέλλω συνεχώς ως
παράνομο ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας ) ο Δημητράκης Γκρούτσης συνοδευόμενος 
Από τον πρόεδρο των Διαιτητών (που πρόσφατα έγινε και πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ) Χρήστο Βλαχοπάνο Που είναι μέλος του συστήματος που σκηνοθέτη έχει το Μιχάλη Τσιχριτζή και βγάζει όποιο θέλει πρωταθλητή 
Από τον πρώτο διαιτητή της Κορινθίας Νεοφυτιάδη που ελεύθερα παρανομεί σε βάρος μη αγαπητών σωματείων στο Λουδοβίκο 14 .
Και ο τέταρτος της φωτογραφία ο Λευτέρης Καλαράς γνωστός εκδορέας διαιτητής της ένωσης Κορινθίας. 
Αυτή η εκλεκτή παρέα του συστήματος που έχει ως αρχή πας μη δικός μας βάρβαρος συνέτρωγαν στο γνωστό Σουβλατζίδικο που βρίσκεται στο στο Δημοτικό στάδιο του Δήμου Κορινθίας. ( Ο ΑΕΚτζής Ελένης )
Μετά το γεύμα οι τέσσερις δοκιμασμένοι στην ένωση συνεργάτες χώρισαν και στον παράνομο Γκρούτση τέσσερις κουκουλοφόροι έκαναν εναντίον του απόπειρα δολοφονίας όπως έγραψε ο Π Α Σ Κόρινθος .
Και το λεπτό σημείο που δεν μας το έχει διευκρινίσει κανένας Που έγινε η απόπειρα για να μη υπάρχουν μάρτυρες; Γιατί από το σημείο αυτό περνούν δεκάδες αυτοκίνητα το λεπτό. 
Από την πρώτη μέρα γράψαμε ότι κανένας ξυλοδαρμός δεν έγινε και ο παράνομος στο χώρο της Διαιτησίας Γκρούτσης δεν καταδέχτηκε ,,,να υπερασπιστεί τον εαυτό του αφού τον κατηγορώ ότι όλα αυτά ήταν σκηνοθετημένα. Αλήθεια μπορεί να με διαψεύσει ο Γκρούτσης ;  
Αν δεν πέσει άπλετο φως εγώ ο Νικηφόρος δεν θα σταματήσω Μπορεί να έχω μείνει μόνος αλλά πάντα μόνος ήμουνα ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΕ ΔΥΝΑΜΏΝΕΙ.