Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Σεξουαλικό σκάνδαλο στο Μουντιάλ: Πάρτι οργίων από 8 ποδοσφαιριστές

Της Εθνικής του Μεξικό
Σεξουαλικό σκάνδαλο στο Μουντιάλ: Πάρτι οργίων από 8 ποδοσφαιριστές
Κοινή χρήση1
εκτύπωση  

To Μουντιάλ ξεκινά σε λίγες ημέρες και οι ομάδες βρίσκονται σε φουλ προετοιμασία. Οι ποδοσφαιριστές κλεισμένοι στα ξενοδοχεία, συνεχείς προπονήσεις, μακριά από τις οικογένειές τους. Να όμως που ένα σκάνδαλο και μάλιστα σεξουαλικού περιεχομένου ήρθε να δώσει «πιπεράτες» αναφορές στη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για το σκάνδαλο με οκτώ παίκτες της Εθνικής του Μεξικό οι οποίοι φέρονται να διοργάνωσαν πάρτι οργίων με 30 κορίτσια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Tv Notas, οι Μέμο Οτσόα, Τζόναθαν και Τζιοβάνι Ντος Σάντος, Μάρκο Φαμπιάν, Κάρλος Σαλσέδο, Έκτορ Ερέρα, Ραούλ Χιμένες και Χεσούς Γκαγιάρδο εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό μετά το φιλικό με την Σκωτία για να διοργανώσουν ένα πάρτι οργίων που έγινε στην περιοχή Λας Λόμας, μία πανάκριβη γειτονιά στην πόλη του Μεξικού...
Βεβαίως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, οι προπονητές το έμαθαν, διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης και τώρα η ομάδα του Μεξικού πάει στη Ρωσία έχοντας να διαχειριστεί και αυτό το βάρος του σκανδάλου.

Κλέφτες

"Το πραγματικό αποχαιρετιστήριο πάρτι της "Τρι"! 30 συνοδοί πολυτελείας!" αναφέρει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού. Εκείνο το βράδυ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χουάν Κάρλος Οσόριο άφησε ελεύθερους τους παίκτες του προκειμένου να δουν τις οικογένειές τους, καθώς στη συνέχεια η αποστολή θα ταξίδευε για την Ευρώπη προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το επόμενο πρωινό, αρκετοί παίκτες έκαναν αναφορά για κλέφτες που είχαν μπει στο ξενοδοχείο και για απώλεια κινητών, τάμπλετ αλλά και κοσμημάτων. Η διοίκηση του ξενοδοχείου "απάντησε" δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο ξενοδοχείο παρέα με τις συνοδούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η εθνική Μεξικού γίνεται πρώτο θέμα στα ροζ ταμπλόιντς πριν από κάποια διοργάνωση. Το 2011, ο Τζόναθαν ντος Σάντος - ξανά - είχε απομακρυνθεί από την εθνική Κ-22 που θα λάμβανε μέρος στο Κόπα Αμέρικα, καθώς συμμετείχε σε σκάνδαλο με ιερόδουλες σε ένα ξενοδοχείο στο Κίτο του Εκουαδόρ.