Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου στα θολά νερά της οδού ...Νοταρά!!!



Το όργανο της ένωσης ο Γιάννης Νεοφυτιάδης είναι γεγονός Το υποβίβασαν και από στρατηγό τον έκαναν υποστράτηγο Περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν θα συνεχίσει Και αν όχι είναι μια αποχώρηση θλιβερή μεν αλλά μεταξύ δυο κακών το μικρότερα είναι κέρδος. Γιατί αν συνεχίσει τότε το πράγμα αλλάζει. Γιατί ένας στρατηγός δεν μπορεί ποτέ να γίνει έστω και υποστράτηγος 


Όπως παρατηρείς αγαπητέ ο Λουδοβίκος 14 αφού πρώτα σε χρησιμοποίησε τώρα σφυρίζει αδιάφορα. Και σου έδωσα τόσες ευκαιρίες να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και να με καταδικάσεις όπως έκανε ο υπ--αρχιφύλακας  Αθανάσιος Ιατρού που έσωσε από λιντσάρισμα μια δικαστίνα που ήταν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής στη γενική Συνέλευση της ένωσης Και τον ονόμασε ήρωα ο αρχηγός του αντίπαλου ψηφοδελτίου του Τσιχριτζή Και το τραγικό εδώ ότι αυτός που τον χαρακτήρισε ήρωα πήγε κατά τα λεγόμενα του να λιντσάρει μαζί με τους σημερινούς συνεργάτες του Λουδοβίκου 14 την δικαστίνα Ούτε στα παλαιά έργα του καλού Ελληνικού κινηματογράφου δεν γινόντουσαν όλα αυτά.Σκεφτείτε τον υπ-αρχιφύλακα  σωτήρα σε ρόλο Ξανθόπουλου. 



 Εμπρός λοιπόν  Γιάννη Νεοφυτιάδη να ακολουθήσεις τον δρόμο που χάραξε ο υπ- αρχιφύλακας αλλά να προσέξεις γιατί είχαν δράκο στο μύθευμα τους την πρωτοδίκη Ενώ εσύ πως θα δικαιολογήσεις  που έκανες  έναν ολόκληρο αγώνα με το πανό  πουτάνες λαίδες Που ποτέ δεν έγραψες αυτά που έκαναν οπαδοί του Π Α Σ Κόρινθος ενώ αντίθετα τα πάντα που έκανε η Κόρινθος 06 τα έγραφες στο φύλλο του αγώνα. 
Αν δεν με οδηγήσεις στον εισαγγελέα μόνο το σπίτι σου είναι ο άλλος σταθμός.