Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Από σήμερα ενημερώνω τους παράγοντες σε θέματα οικονομικού και διοικητικού απολογισμού

Τον άλλο μήνα  Ιούλιο σύμφωνα με το καταστατικό της ένωσης θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Και θα πσρουσιάσει  τον Οικονομικό και τον Διοικητικό απολογισμό Τώρα ως προς τον οικονομικό απολογισμό περιμένουμε τα στοιχεία που θα μας δοθούν Βέβαια συγκεντρωτικά πάντοτε τα οικονομικά στοιχεία   χωρίς να γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά.



Σήμερα θα ασχοληθώ με θέματα  του διοικητικού απολογισμού της ΄Ένωσης  

Ανακοίνωση ποινών 

Ενώ στην αρχή είχαμε ανακοινώσεις όλων των ποινών ο πονηρός Λουδοβίκος 14 σκαρφίστηκε  ότι μη γνωρίζοντας  οι παράγοντες τις ποινές θα μπορεί να κάνει την πολιτική του Γιατί και τα δικαστήρια συνεδριάζουν δημόσια και οι αποφάσεις με το σκεπτικό των Και βλέπουμε ( μέσω  γνωριμιών ) σωματεία να τιμωρούνται παραδειγματικά για αυτά που έκαναν και άλλα να μένουν ατιμώρητα αν και παραβαίνουν όλες τις διατάξεις Βέβαια αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα στην ένωση αλλά ένα  από αυτά Και μη υπάρχοντος κάποιου που θα τα υποστηρίξει τα γράφω για την τιμή των όπλων Να μη περάσει ο διοικητικός απολογισμός ούτε με ανάγνωση. 

Παρατηρητές τάξεως των αγώνων 

Εδώ πλέον το θέμα βρομάει σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος ποιον πάει να δουλέψει κατά το χειρότερο τρόπο. Και αναφέρομαι σε ονόματα και τα οποία έχω προκαλέσει να με οδηγήσουν στη δικαιοσύνη Και αυτοί όχι μόνο κωφεύουν αλλά το παίζουν ελεύθεροι και ωραίοι.
Πρώτος και καλύτερος ο εκλεκτός του προέδρου της Ένωσης  Δημήτρης Δημόπουλος ο οποίος πλέον τα βλέπει  όλα από το ρετιρέ της παντοδυναμίας του. Και από την μια γράφει στα παλαιά του υποδήματα της υποδείξεις του Δημάρχου της Κορίνθου Και από την άλλη στον ίδιο αγώνα να γράφει μια έκθεση γύρω στις 200 λέξεις που είναι ένα κατηγορώ εναντίον των δυο παραγόντων της Κορίνθου  06 ( Βορινιώτη -- Παπαϊωάννου) Ενώ δεν έγραψε ούτε μια λέξη για το υβρεολόγιο των νεαρών φιλάθλων του Π Α Σ Κόρινθος εναντίον του πρώτου πολίτη του Δήμου Κορινθίων Περιμένω μια απάντηση αύριο για μια κατάθεση που έκανε ο Δημόπουλος  στο Δικαστήριο ότι αλλοιώνω κείμενα και μάλιστα πολλά και μέσα σ αυτά ήταν μια δική του έκθεση.Και αυτά τα είπε ενόρκως στο δικαστήριο χωρίς να είμαι παρών  Και τιμωρήθηκα με δώδεκα μήνες φυλακή Και τώρα περιμένω μέχρι αύριο να αποδείξει όλα αυτά που κατάθεσε στο δικαστήριο.
Τώρα για την καινούργια έκθεση του έπρεπε να είχε σφουγγαριστεί από το ποδόσφαιρο θα την δείτε γραμμένη. Γιατί ο Νικηφόρος παρουσιάζει στοιχεία.Και αφήνω στους απέναντι μου να προσπαθούν να γίνουν πιστευτοί με αποκυηήματα της φαντασίας των   
 Και οι άλλοι πρωτοκλασάτοι  παρατηρητές του αυτού ύψους "αντικειμενικότητας" είναι.  

Δημήτρη Δημόπουλε 

Οι Κινέζοι υποστηρίζουν : 
Μη φοβάσαι να προχωράς αργά.
Να φοβάσαι μονάχα όταν ακόμη στέκεσαι              Και εσύ προχωράς ,,, με την όπισθεν                        

Συνεχίζεται