Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Πρόεδρε του Ατρόμητου Χιιομοδίου μη με προκαλείτε τον Νικηφόρο που παρουσιάζει πάντα στοιχεία.

Φωτογραφία του Giannis Tsoumanis.Giannis Tsoumanis Κυριε Νικηφορε θελω να πειτε ανοιχτα και να δικαιολογισετε το τι λετε για τον Ατρομητο και το χωρις να "διαμαρτυρηθει κανενας". Υπαρχουν υποννοιες οτι δεν ανεβηκε δικαια ο Ατρομητος???

Απαντάει ο Νικηφόρος 



Βρέθηκα τυχαία στην Αθλούπολη και τότε μεταξύ των παραγόντων που βρέθηκαν δίπλα στον γιατρό Γκουρβέλο είσαστε  και εσείς
Και θυμάμαι και μάλιστα μιλήσαμε και είσαστε  και πολύ ένθερμος υποστηρικτής του Στάθη Μετά έμαθα ότι υποψήφιος το Νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου θα είναι  ένας παλαιός πρόεδρος του Ατρόμητου ένας  συνάδελφος σας. Δηλαδή θα ήταν παράλογο να μη τον ψηφίζατε.κύριε Γιάννη Τσουμάνη Πρόεδρε του Ατρόμητου  Χιλιομοδίου. Γιατί αν δεν τον ψηφίζατε  όχι σήμερα δεν θα είσαστε ο πρόεδρος της ανόδου αλλά της καθόδου.Ζητάτε να δικαιολογηθώ και να γράψω ανοικτά αν έχει ευνοηθεί η ομάδα σας. Θα ζητούσα από εσάς να μου πείτε γιατί αλλάξατε στρατόπεδο αλλά αυτή θα είναι  μια φτηνή δικαιολογία. 
Αλλά εγώ διαθέτω  στοιχεία που  και τα παραθέτω

Οι διαιτητές που ανήκουν στα εκτελεστικά όργανα της ένωσης είναι τρεις :
ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ --ΦΡΑΝΤΖΗΣ--ΚΑΛΑΡΑΣ 

Βέβαια λόγω εντοπιότητας ο εκδορέας Καλαράς θα ήταν πρόκληση αν τον όριζαν ( αν ούτε καν τα προσχήματα δεν τηρούσαν εδώ στην ένωση.) για αυτό στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές έβαλαν τον Φραντζή σε τρεις αγώνες και σε δυο τον Καρακάση. ο οποίος συνολικά στις τριάντα αγωνιστικές διαιτήτευσε τον Ατρόμητο σε πέντε παιχνίδια. Τώρα αν ζητούσα εξηγήσεις θα μπορούσατε να μου πείτε έτυχε και άντε  να βρεθεί ένας που να μη σας πιστέψει. Αφού όλα στην Κορινθία που αφορούν το ποδόσφαιρο όταν γίνονται από τους δυνατούς δεν φαίνονται γι αυτό δικαιολογούνται.αφού όλα τα παραπάνω θεωρούνται από πλευράς των φυσιολογικά.  Πως κρίνετε κ πρόεδρε την διαιτησία του αγώνα της ομάδας σας με τους αγίους Θεοδώρους; Ξέχασα να γράψω το όνομα του άρχοντα που ήταν  ο Παντελής Χονδρόπουλος γνωστός στην ποδοσφαιρική -- διαιτητική πιάτσα.