Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Η Αθλούπολη μια γωνιά πολιτισμού για τα παιδιά σας και όχι μόνο

                               

Ένα νόημα της ζωής είναι το αριστεύειν το μεγαλουργείν  Αλλά η επιδίωξης αυτή είναι συνδεδεμένη με την θυσία Τίποτα το τρανό δεν μπορεί να γίνει χωρίς θυσία.  

                                         Αποτέλεσμα εικόνας για Αθλούπολη Κόρινθος

Είχα καιρό να πάω στην Αθλούπολη για πολλούς και ποικίλους λόγους. Βέβαια μέσα στους λόγους καμία σχέση έχουν οι συμπαθέστατοι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Κώστας Μίσος και ο Σταύρος Μπινιάρης ο γνωστός προπονητής που έφτιαξε την ομάδα αριστούργημα και έχασε αήττητη το πρωτάθλημα.Και αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο.
Σήμερα όμως δεν θα ασχοληθώ με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλά με την Κυψέλη που έχουν δημιουργήσει εκεί  στην Αθλούπολη ο Σταύρος και ο Κώστας Και επειδή λατρεύω τα παιδιά διαπίστωσα ότι το αχτύπητο δίδυμο δημιούργησαν τις προϋποθέσεις μια μάνα ακόμα και ένας πατέρας όσο και ανίκανος και να είναι θα μπορέσει να περάσει ακόμα και αυτός μαζί με το παιδί του υπέροχα.Καμαρώνω τους ανήσυχους που δεν κάθονται επάνω στις εισπράξεις αλλά τις ξοδεύουν για να προσφέρουν σ αυτούς που τους τιμούν με την παρουσία τους. περισσότερα
Κι αυτό λέγεται θυσία αφού ρισκάρουν τα χρήματά τους για σας για να κάνουν πιο ευτυχισμένα  τα παιδιά σας.
Γι αυτούς που δεν αντέχουν να βλέπουν επιτυχημένους  τους πληροφορώ ότι δεν έχω φάει ούτε ένα σουβλάκι κερασμένο αλλά πληρωμένο από μένα.
Τα γράφω αυτά γιατί στη ζωή καμαρώνω τους επιτυχημένους. Ενώ ένα μεγάλο ποσοστό  ζηλεύουν αυτούς που είναι καλύτερο από εμάς.