Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Σταύρο Μπινιάρη όλοι έχουν συμβιβαστεί και είναι άδικο και άσκοπο να επιμένεις για την κατάκτηση κατασκευασμένων τίτλων Ενώ έχεις πετύχει το ακατόρθωτο .


Ποτέ δεν λείπουν οι ευκαιρίες να δείξει ο άνθρωπος την ηθική του ποιότητα 
                       Ευάγγελος Παπανούτσος 



Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Επειδή είμαι εναντίον των διαφημίσεων κανένας δεν έχει επαφή μαζί μου και από δημοσιεύσεις σ άλλα μπλοκ βλέπω τις δραστηριότητες κάποιων νομικών ή φυσικών προσώπων..

Την Αθλούπολη την έχω ζήσει μια και ο Γιώργος ο Παππάς ο φίλος μου εκεί πηγαίνει και αποδεικνύει ότι ακόμα είναι ένας ζωντανός ποδοσφαιριστής Και μαζί μ αυτόν αμέτρητοι είναι αυτοί που ακολουθούν τον δρόμο του φίλου μου. 
Ποτέ δεν πίστευα ότι όχι θα υπήρχε αυτή η εγκατάσταση αλλά η οργάνωσης που στην χώρα μας σπανίζει αυτή η μικρή λεπτομέρεια που είναι το βασικό στοιχείο γι αυτές τις επιχειρήσεις που αντικείμενο έχουν την εξυπηρέτηση του ανθρώπου. 
Λειτουργεί στο αθλητικό συγκρότημα Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και η συμμετοχή των παιδιών είναι πολύ μεγάλη Τώρα βλέπω και επέκταση της Αθλούπολης 
Κάποιος θα μου πει αν αυτά δεν είναι διαφήμιση πως μπορεί να χαρακτηριστεί 
Τα έγραψα αυτά γιατί θέλω να ασχοληθώ με τον Σταύρο Μπίνιάρη που μαζί με τον Κώστα Μίσιο  είναι οι δημιουργοί αυτού του αξιόλογου Αθλητικού Κέντρου 

Και θα ήθελα να ρωτούσα τον προπονητή Σταύρου Μπινιάρη.

Δυο χρονιές σου έκλεψε προσωπικά ο Τσικχριτζής δυο πρωταθλήματα και συνεχίζεις χαρά στο κουράγιο σου. Και βλέπω μια σιωπηρή παραδοχή από μέρος της διοίκησης της ομάδας.Και ενώ ανοικτά έχω καταγγείλει τον σκηνοθετημένο ξυλοδαρμό του παράνομου ευρισκόμενου στο χώρο της Διαιτησίας Γκρούτση και η αστυνομία δεν απαντά και η διοίκησης της Κόρινθος 06 και αυτή έχει μια ανεξήγητη σιωπή Και μεγάλη σημασία πριν από τον ξυλοδαρμό ο Γκρούτσης με ποιους συνέτρωγε Και η παρέα ( Βλαχοπάνος --Νεοφυτιάδης --ΚΑΛΑΡΑΣ) δημιουργήθηκε όταν  τέλειωσε  η Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών 
Βλαχοπάνος  έβγαλε το μανιφέστο μετά τον ξυλοδαρμό και ενώ τον προκάλεσα μέχρι σήμερα δεν πήρα απάντηση Και το πονηρό εδώ είναι ότι δεν  τον κάλεσε σε βοήθεια ο δαρθείς αν και ήταν πολύ κοντά στο τόπο του ξυλοδαρμού.Αν  σ αυτό το ερώτημα δοθεί απάντηση τότε θα έχουμε λύση του ανύπαρκτου ξυλοδαρμού. Και δεν είναι σύμπτωση που και αυτός είχε τέσσερις συμμετοχές σ αγώνες του Π Α Σ Κόρινθος και οι αμοιβές του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 ανέρχονται 1564 ευρώ η σε δραχμές 531.760 δηλαδή πάνω από μισό εκατομμύρια 
Ο δεύτερος της παρέας  ο Νεοφυτιάδης που τον έχω χαρακτηρίσει όργανο της ένωσης και δεν τολμά να με οδηγήσει στον εισαγγελέα.
Και ο τρίτος της ο επίσημος σφαγέας της ένωση Καλαράς που και αυτός έχει διαιτητεύσει τέσσερις φορές τον Π Α Σ Κόρινθο με αμοιβές 1584 ευρώ και σε δραχμές 538.560 κοντά στον Βλαχοπάνο. 
Και αν δεν ήμουνα κανένας δεν θα τολμούσε να γράψει το παραμικρό γιατί υπάρχουν οι διαφημίσεις και τις οποίες απεχθάνομαι όπως και τα λιβανίσματα. 
Και τα τελευταία ( τα λιβανίσματα ) είναι η αιτία που  δεν είμαι αρεστός στους δυνατούς που ομολογώ δεν τους έχω καμία ανάγκη ούτε αυτούς ούτε τους παράδες των .Γιατί ανήκω σ άλλο κόσμο  που μου τον δίδαξε ο Χριστός ( και ο πνευματικός μου παπά Νίκος ) που για μένα είναι ο ηγέτης  μου, Που μ έχει διδάξει να υπηρετώ με πάθος την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες που δεν θα μπορέσω να προδώσω ποτέ.