Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Π Α Ο Λουτράκι μπορεί να διακριθεί αν οι διοικούντες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η υποδομή τους οδήγησε στην Γ κατηγορία

Πριν από μερικά χρόνια είχα παρουσιάσει στην τηλεόραση  την Ακαδημία του Π Α Ο Λουτράκι και εντυπωσιάστηκα που ένας παράγοντας τότε της ομάδας γνώριζε τριάντα παιδάκια ( τόσα χωρούσε  το στούντιο) με τα μικρά τους ονόματα Και μου είπε ο αδελφός του ότι δεν γνωρίζει ούτε ένα όνομα από τους πελάτες μας.
Μια άλλη φορά παρουσίασα πολύ μικρά παιδάκια του Π Α Ο Λουτράκι που ένα από αυτά κατά την διάρκεια της εκπομπής κοιμήθηκε μπροστά στο φακό . Και ομολογώ ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή όλων των τηλεοπτικών εκπομπών που έχω κάνει μέχρι σήμερα
Γνωρίζω ότι αυτοί που σήμερα διοικούν την ομάδα του Π Α Ο Λουτράκι με έχουν στην μπούκα του κανονιού τους .Και δηλώνω επίσημα ότι ουδόλως με ενδιαφέρει Γιατί σκοπό της ζωής μου έχω έναν να είμαι σωστός και όχι αρεστός.
Θεωρώ ως πράξη ανεπίτρεπτη  να κάνει ο Π Α Ο Λουτράκι πρώτος Δήλωση ότι υποστηρίζει την παράταξη που ηγείται ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής ο νεκροθάφτης της ομάδας της Κορίνθου ( και αυτό το έχω αποδείξει με ατράνταχτα στοιχεία) και τώρα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Επίσης μου είναι αδιανόητο ο πρόεδρος της ομάδας που κοσμεί το ποδόσφαιρο να φιλήσει τον κ. Τσιχριτζή μετά από την επιτυχία του στις εκλογές
Τον άνθρωπο που ακόμα και πρόεδρος της Κορίνθου που έγινε χρησιμοποίησε πέτσινο επενδυτή ( Τέλης Βελέδντζας) Βέβαια Καφαντάρης --Ηλιούπολης  και Παντελής Μπιτούνης είναι το τρίπτυχο που μου δίνει το δικαίωμα να κρίνω τον πέρα για πέρα αποτυχημένο πρόεδρο της Κορίνθου και τώρα της ένωσης. Γιατί αν μας αρέσει η αλήθεια που πονά ο Παννεμεατικός αδικήθηκε στο Θώδειο από τον Διαιτητή όπως και ο Ολυμπιακός από την ένωση τον παρατηρητή και τον  διαιτητή αφήνοντας αλώβητο τον Π Α Ο Λουτράκι ενώ ήταν γηπεδούχος
Αυτά όλα και τα έγραψα αλλά και τα υποστηρίζω χωρίς να παίρνω πίσω το παραμικρό
Πλην όμως αυτά δεν με εμποδίζουν να μη δω όχι τώρα αλλά από πολύ παλιά το τεράστιο έργοα που γίνεται σε βάθος στην ομάδα αυτή που κανένας δεν νοιαζόταν όταν ήταν στα αζήτητα παρά μόνο ο Νικηφόρος  Όταν κανένας δεν ήξερε τίποτα για την ομάδα που έπαιζε στο τοπικό της Β κατηγορίας. Τώρα όλοι γνωρίζουν την ομάδα αυτή
Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφοςκάπου έχει γράψει  Είμαστε όλοι φίλοι των ευτυχούντων, ενώ των δυστυχούντων δεν είναι φίλος ούτε ο πατέρας.
Αν θα καταλάβετε αυτές τις αλήθειες τότε θα μπορείτε να ξεχωρίσετε αυτούς που σας νοιάζονται από αυτούς που είναι κοντά σας για να κλέψουν δόξα από την δόξα σας. 

Π Α Ο Λουτράκι --Αστέρας Μαγούλας =2-0 



Προσωπικά το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι το πρώτο που θέλω να παρατηρήσω γιατί προηγούνται άλλα που πρέπει να επισημάνω 
Η ομάδα του Λουτρακίου διαθέτει πάνω απ όλα έναν σοβαρό προπονητή που δεν δημιουργεί θόρυβο γύρω από το όνομα του. 
Αυτό σημαίνει επιτυχία. Στηρίχτηκε στον κορμό της ομάδας που τον έφερε στην κατηγορία αυτή Που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι η Γ κατηγορία είναι η χειρότερη ιδίως από θέματα ασφαλείας  για τους παίκτες και παράγοντες που είναι υποχρεωμένοι να παίξουν  εκτός έδρας. Και δεν με προβλημάτισε ο τραυματισμός του φιλάθλου του Εθνικού γιατί εγώ περιμένω πολύ χειρότερα. 
Γιατί οι αγώνες στο πρωτάθλημα αυτό μου θυμίζουν τα πανηγύρια που γινόντουσαν παλιά στα χωριά και χωρίς σχεδόν την παραμικρή αιτία έδερναν τους πανηγυριώτες που είχαν έρθει από τα διπλανά χωριά οι γηγενείς . 
Σήμερα ο Π Α Ο Λουτράκι διαθέτει στην σύνθεση της ομάδας τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Ο Σωκράτης ο Πέτρου αν ερχόταν στην Α Ε Κ όταν ήμουνα εγώ εκεί θα ήταν μόνιμος παίκτης της εθνικής ομάδας. έπεσε όμως επάνω στον κ. Πανόπουλο (τον σημερινό αδιάφθορο) που ήθελε να τα έχει καλά μ,ε τον Θωμά τον Μητρόπουλο και τον έδωσε στο Αιγάλεω και μετά τραυματίστηκε. Πιστεύω ότι αν είχε πέσει σε καλά χέρια θα είχε γράψει Ευρωπαϊκή ιστορία.   
Ηλίας Σιώκος ένας εγκεφαλικός ποδοσφαιριστής που όταν χρειάστηκε να κάνει το μεγάλο άλμα έπεσε επάνω σε ανεγκέφαλους παράγοντες. 
Δημήτρης Μαυρέλης που αποτελούσε ντροπή που ενώ θα μπορούσε να παίξει άνετα σε ομάδα Σούπερ Λίγκα περιορίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα. 
Το ίδιο ισχύει και για τον Χρυσαφίδη. 


Επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι στην Ελλάδα την χώρα της αρπαχτής δεν μετρά μόνο ποιός έχει καλά ομάδα αλλά και ποιος έχει άκρες. Να μη παρασυρθούν οι φίλαθλοι αλλά και οι παράγοντες και ιδίως οι ποδοσφαιριστές και πέσουν στην παγίδα της λεγόμενης αδικίας. 
Τότε είναι βέβαιος και ο υποβιβασμός αλλά και ο διασυρμός. Και δεν πρέπει να μας ξεφεύγει ότι ο υπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός είναι από την Αργολίδα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι μάλλον νομίζει ακόμα ότι βρίσκεται στο γραφείο του Καραμανλή.

Οι θεατές 

Πληροφορήθηκα ότι τον αγώνα τον παρακολούθησαν 700 περίπου θεατές. Τον αριθμό αυτόν τον βρίσκω τελείως ανεπαρκή για έναν νομό που έχει γύρω στις 140000 κατοίκους 
Και όμως αν αφαιρέσουμε τους 200 θεατές που ήρθαν από την Μαγούλα μια εξέδρα με 500 φιλάθλους δεν λέει απολύτως τίποτα για την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση υπηρετούν το ποδόσφαιρο. Μπορεί κάποιοι να βρεθούν και να πουν ότι ο Νικηφόρος τα γυρίζει Μακριά από μένα τα πισωγυρίσματα.Αυτή είναι η αλήθεια.
Αλλά όμως αν οι φίλαθλοι δεν ξεπεράσουν τους 1.000 τότει δεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται από ποδοσφαιριστές προπονητή και παράγοντες                      Γνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά όμως τόσο ο Δήμος όσο και το Καζίνο αλλά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη  πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά. Και να είναι βέβαιοι ότι τα χρήματα τους πηγαίνουν για το ποδόσφαιρο Αυτό μπορεί να σας το βεβαιώσει ο Νικηφόρος και με το χέρι στη φωτιά αλλά και στο Ευαγγέλιο. 
Και μια παράκληση Οι πόρτες να ανοίγουν με το σφύριγμα του διαιτητή για την λήξη του παιχνιδιού. Αυτή η ενέργεια έχει δυο στόχους. Να φύγουν από τα γήπεδα οι τσαμπατσήδες από την μια που το παίζουν πονηροί και ο δεύτερος λόγος θα έχετε μια αύξηση των εσόδων κατά 30% και άνω Αρκεί να τους γίνει συνείδηση ότι το τσάμπα πέθανε