Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας φίλος σ’ ολόκληρη τη ζωή είναι αρκετός. Δύο είναι πολλοί. Τρεις είναι σχεδόν αδύνατον. Henry Adams, 1838-1918, Αμερικανός ιστορικός

Θεέ μου προφύλαξέ με από τους φίλους μου, τους εχθρούς μου τους αναλαμβάνω εγώ.

Μαθαίνω ότι όταν αναφέρεστε στο όνομα μου λέτε « ο φίλος μου ο Νικηφόρος» Εμείς οι δυο είναι αδύνατον στο υπόλοιπο της ζωής μας  να γίνουμε φίλοι γιατί πουθενά δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε αντάμα γιατί η πορεία του καθενός είναι παράλληλοι που όσο και να προεκταθούν δεν υπάρχει πιθανότητα να συναντηθούν.
Το ποδόσφαιρο το βλέπουμε τελείως διαφορετικά.
Εσείς από πλευράς εμπορίας και εγώ από ιδεολογίας .
Και αυτός ήταν ο λόγος που ήμουνα απέναντι σας και ποτέ δίπλα σας.
Και εσείς για να με αποκρούσετε και να κάνετε τον κόσμο να στραφεί εναντίον μου αραδιάζοντας αντί για αλήθειες ψέματα και μόνο ανοίξατε ένα τεράστιο χάσμα 
Από προπονητής γίνατε δημοσιογράφος για να με χαρακτηρίσετε εχθρό της Κορίνθου. Και στο γήπεδο του Σολωμού πήγατε να με δείρετε  και θα το κάνατε γιατί έχεις και λεβεντιά επάνω σου . Και αν δεν ήταν ο Χρήστος ο Πιέτρης θα είχες στο ενεργητικό σου και έναν ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένο. . Γιατί είμαι βέβαιος ότι όλα όσα κάνετε τα θεωρείτε ως επιτεύγματα . Γιατί δεν θα λέγατε στην τελευταία γενική συνέλευση της Κορίνθου που σας έδωσε την εντολή ότι κάνατε κομπίνα όταν είσαστε αντίπαλος της Κορίνθου για να μη χάσει τον αγώνα η ομάδα της καρδιά σας .
Όλα αυτά τα θεωρώ αηδιαστικά  και ιδίως όταν γίνονται από ανθρώπους του αθλητισμού μια και το ποδόσφαιρο είναι μέρος του αθλητισμού .
Σας χαρακτήρισα αν θυμάμαι καλά όχι ως ανίκανο αλλά ως επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο και πέτυχα διάνα. Υποβιβάσατε την Κόρινθο για πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου. Και αντί  να σας είχαν αποβάλει από το ποδόσφαιρο σας ψήφισε ο νομικός κ. Τσιχριτζής παραβλέποντας τα ποινικά σας αδικήματα. Όχι γιατί σας πιστεύει αλλά γιατί θα τον βγάλετε από την δύσκολη θέση . Γιατί αν γινόταν η συγχώνευση έπρεπε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις προς το δημόσιο.
Με τον κ. Τσιχριτζή μπορεί γίνετε φίλος με τον κ. Λέκκα και με τον κ. Γιώργο Μαργέτη με το κ. Γιώργο Φαρμάκη  γιατί δεν γνωρίζουν ότι φίλους μπορεί να κάνεις πολλούς αλλά φιλίες πολύ δύσκολο.
Το δράμα όμως θα εξαπλωθεί σε όλο το Κορινθιακό ποδόσφαιρο με την ανυπαρξία της ομάδας της Κορίνθου.. Όπως στην εποχή που σπάσανε στο ξύλο τον ΠΑΣ Κλένια για να βγει πρωταθλητής ο Πέλοπας. Και για να καταλάβετε πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που διοικούν θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Στην ποδοσφαιρική αυτή περίοδο τον πρώτο αγώνα ΠΑΣ Κλένια – Πέλοπας Κιάτου τον διαιτήτευσε ο πρώτος διαιτητής το νομού μας ο  Βασίλης Αστερής. Και ο Πέλοπας έχασε με μεγάλο σκορ. Την ήττα την ρίξανε  στον διαιτητή και ο Βασιλάκης δεν σφύριξε κανένα παιχνίδι του  Πέλοπα πλέον μέχρι που τελείωσε το πρωτάθλημα . Λέμε για πολύ μεγάλη αντικειμενικότητα και διαφάνεια .

Προβλέπω ότι θα αναγκαστώ να υποστηρίξω την Κόρινθο 06 και το Ζευγολατιό  που και οι δυο πρόεδροι υποστήριξαν τον κ. Τσιχριτζή. Και ο μεν καπετάνιος  φανερά και ο βιομήχανος με κόλπα τα οποία υπαγόρευσε ο κ. Τατούλης. Αφού Αρκάς ποτέ δεν μπορεί να βγάλει μάτι …Αρκά…