Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί χάσατε την εκλογή κ. Νανόπουλε

Με μένα συμβαίνει κάτι το πρωτοφανές που όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις όμοιο του πουθενά. Με θεωρούν ειδικό στα ποδοσφαιρικά και όταν γράφω θέματα που έχουν σχέση με την πολιτική ορισμένοι χαμογελούν  και κάποιοι ίσως να λένε από που μας ήρθε και ειδικός στα εκλογικά.
Και που να γνωρίζουν ότι πολιτικές επιστήμες έχω σπουδάσει και έχω στο γραφείο μου τόσα πολιτικά αρχεία που είμαι βέβαιος ότι λίγοι πολιτικοί συντάκτες έχουν ανά την Ελλάδα. Στην Κορινθία είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν μπήκε στον κόπο να κάνει αρχείο πολιτικό γιατί δημοσιογράφοι αυτό τιτλοφορήθηκαν μόνοι τους και με την βοήθεια την δική σας που τους υπερεκτιμήσατε μια και σας κολάκευαν και σας κολακεύουν .
Και δεν κάνω τώρα τον προφήτη μετά τα αποτελέσματα αλλά αυτά που τώρα σας γράφω τα έλεγα στους πολιτικούς σας φίλους που ευτυχώς για μένα παραμένουν μόνο φίλοι.
Μάλιστα ο ένας από αυτούς μου είπε αφού ο Πνευματικός έχασε τον Συνοικισμό δεν έχει καμία τύχη.
Και εγώ τους απαντούσα ο΄τι εσείς δεν έχετε καμία τύχη. Και πλήρως δικαιώθηκα.
Και η μικρή διαφορά ψήφων δεν δείχνει την δική σας ικανότητα αλλά δυστυχώς την ανικανότητα.
Μάλιστα έτυχε να παραβρεθώ και σε κάποιο τραπέζι και παρατηρούσα η συμπεριφορά σας δεν ήταν υποψηφίου Δημάρχου αλλά ότι είχαν βγει τα αποτελέσματα και είχατε βγει από την πρώτη εκλογή.
Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες και χωρίς στοιχεία είναι παραμύθι χωρίς δράκο.
Δεν είχατε δική σας πολιτική κ. Νανόπουλε και δυστυχώς υλοποιούσατε τις επιθυμίες τρίτων και αυτό το κατάλαβε ο κ. Πνευματικός και έκοψε το νήμα λίγους πόντους μπροστά από σας ούτε δηλαδή ένα μέτρο Γιατί και οι δυο σας πήρατε 31424 και οι διαφορά ήταν 54 ψήφοι Που σημαίνει 0.17%.οι ψήφοι που σας χώριζαν
Και εδώ κέρδισε η μαγκιά την βεβαιότητα που όμως αποδείχτηκε επιπολαιότητα.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πνευματικός έχει έναν ανοικτό πόλεμο με τον αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο κ. Γιαννιδάκη. Την τακτική του που μερικές φορές σιωπηρά και άλλοτε φανερά πλήρως υλοποιήσατε. Θυμάμαι δε ότι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν στην περιοχή του Πνευματικού και το τέρμα ήταν βέβαιο ότι θα επιτευχθεί   αυτομάτως ο κ. Γιαννιδάκης με το τηλεοπτικό του μαρκούτσι του σας έβαλε το αυτογκόλ όταν ήθελε την ίωση να την κάνει χαλασμένο νερό.και μέσα στο Νοσοκομείο  Και αποδείχτηκε ο κ. Γιαννιδάκης ο ευεργέτης του Πνευματικού.  Και δυστυχώς ο δικός σας ...
Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας δήμαρχος όταν ασκεί διοίκηση οκτώ (8) χρόνια  θα έχει αντιπάθειες και θα έχει έρθει αντιμέτωπος με συμφέροντα. Αυτούς όλους τους πικραμένους τους πήρατε στην καμπούρα σας χωρίς να γνωρίζετε ο κόσμος τι πιστεύει για  αυτούς. Κατηγορούν τον κ. Πνευματικό ότι πρόσεξε τους δικούς του ανθρώπους και αυτό το κρίνω λογικό αλλά όχι δημοκρατικό.Οι άλλοι που τέθηκαν εκτός των εργασιών του δήμου δεν είδα να προσφύγουν στην δικαιοσύνη αλλά σε σας για να πάρουν εκδίκηση. Που σημαίνει να φύγουν οι του Πνευματικού για να έρθουν οι δικοί σας.
Οι δημότες όλα αυτά τα μετράν και λένε ότι αν ο Πνευματικός παρανόμησε γιατί αυτοί που αδικήθηκαν δεν πήγαν στον εισαγγελέα.
 
Στις εκλογές τις δημοτικές του 2002 διαπίστωσα ότι ο Αλέκος Πνευματικός δεν έχασε την εκλογή του μόνο από τον φίλο μου τον Θωμά αλλά πρωτίστως από τους ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ που θέλανε τον δήμαρχο οι οργανωμένοι  κάτω από αυτούς που χωρίς να εκτεθούν ήθελαν να διοικούν
Αυτό το φύλαγα και όταν νίκησε το 2006 ο Πνευματικός έγραψα αυτό το πρωτοσέλιδο.
Και έρχομαι τώρα στις εκλογές του 2014 που οι ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ  που όταν το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε είχαν θέσεις να είναι τώρα τα εξαπτέρυγά σας Και από την παρουσία αυτών χάσατ ψήφους

Και ερχόμαστε και σε ένα άλλο πολύ μεγάλο κεφάλαιο ο Πνευματικός και ο Αθλητισμός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει δήμαρχος στην επικράτεια που να έχει κάνει τόσα έργα για τον αθλητισμό όσα έκανε ο Πνευματικός.
Απέτυχε οικτρά στην ομάδα της Κορίνθου γιατί αυτοί που ανέλαβαν να την διοικήσουν ήταν ανίκανοι αλλά και επικίνδυνοι.
Γέμισε τον δήμο του με γήπεδα που όμως έχουν χόρτο ενώ στο Λουτρτάκι έχουμε τρία  ενώ άνετα θα μπορούσαμε να έχουμε πολλά.
Εσάς κ. Νανόπουλε δεν σας είδαμε σε ένα γήπεδο της Κορίνθου ενώ τον Πνευματικό παντού και μάλιστα ακόμα και να παίζει και ξύλο εκτός γιατί είναι οπαδός

Συμπέρασμα : Σας νίκησε η μαγκιά του Πνευματικού που δεν την είχατε εσείς αλλά αυτοί που ήταν γύρω σας . Αλλά στην πιάτσα αυτούς τους λέμε μαχαλόμαγκες. Που πουλάνε αγριάδα στη γειτονιά τους.
Τώρα με τα παραπάνω που έχω γράψει θα λέτε μέσα σας αλλά και απέξω σας πόσα πήρε ο Νικηφόρος για να του γράψει όλα αυτά για το Δήμαρχο  
Σας πληροφορώ ότι ποτέ στα οκτώ (8) χρόνια που διοικεί δεν έχω περάσει την πόρτα του γραφείου του Τον έχω πάρει τρεις φορές στο τηλέφωνο δεν το σήκωσε. Του έστειλα επιστολή δεν απάντησε.
Τώρα θα μου πείτε  γιατί τα γράφω αυτά; Μα γιατί πιστεύω στην αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό.
Κύριε Νανόπουλε 
Σου το έχω ξανά  γράψει αλλά είμαι υποχρεωμένος να επαναλαμβάνω τα λόγια του Κονδύλη του κινηματία " ... κίνημα μπορεί να κάνεις και την Μεγάλη Παρασκευή αλλά ποτέ μετά τις εκλογές."