Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή : Ότι έσπειρες ήρθε ο καιρός να το θερίσεις κατά τον χειρότερο τρόπο

Αλήθεια το μάθατε ότι υπάρχει μόνο στην Κορινθία οργανωμένος σύλλογος που ακούει στο όνομα σύλλογος διαιτητών Κορινθίας και είχε μάζωξη στο Δημοτικό στάδιο της Κορίνθου; .Που έχει διοικητικό προϊστάμενο τον κ. Γεώργιο Πετρόπουλο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών παραγόντων του νομού μας μια και ανήκει και αυτός στους λογοτέχνες του αθλήματος.
Και πρόεδρο έχει τον αστυνομικό υπάλληλο κ. Χρήστο Βλαχοπάνο που είναι μετά από τον κ. Πισιμίση  και τον κ. Τσιχριτζή και αυτός από την Αρκαδία ( Κανένας Κορίνθιος δεν θα υπάρξει στην ανώτατη βαθμίδα του ποδοσφαίρου του νομού μας;) που είναι κουμπάρος του άλλοτε Αστυνομικού Διευθυντή που στον εικοστό πρώτο αιώνα είπε σε ερασιτέχνη Δημοσιογράφο ( αυτός είναι η αφεντιά μου )ότι δεν έμαθε που ότι  ένας αψύς ( που σημαίνει αυτός που οργίζεται πολύ εύκολα) υφιστάμενος του ευρισκόμενος όλως παράνομα σε μια γενική συνέλευση πήρε στα χέρια του όχι τον νόμο αλλά την αυτοδικία ( συνηθισμένος άλλωστε ) και μαζί με τρία πολύ καλά παιδιά πήγε να μας οδηγήσει σε άλλες εποχές. Και διαπίστωσα  επίσης με την επίσκεψη που έκανα στο γραφείο του  σύγχρονου προϊσταμένου  ότι η υπηρεσία δεν γνώριζε ότι υπήρχε προφορική διαμαρτυρία του ποδοσφαιρικού παράγοντα Μιχάλη Πρωτόπαπα στο αστυνομικό κατάστημα  για να διαμαρτυρηθεί για τους προπηλακισμούς που δέχτηκε από έναν άνθρωπο της τάξεως.που συνοδευόταν και με τρεις της αταξίας
Και έκανε ο παράγοντας την παρουσία του στην υπηρεσία γιατί φοβήθηκε μήπως καμία μέρα γίνει καμία σύγχυση και τον περάσουν για Ρουμάνο από την Ρουμανία και όχι από τον συνοικισμό που κατοικεί ο κ. Πρωτόπαπας. Μα γι αυτό το περιστατικό θα αναφερθούμε με κάθε λεπτομέρεια και εδώ και όπου χρειαστεί Μια και είμαστε γενιά του 114 και της ιστορικής φράσης του Γέρου της Δημοκρατία "Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες 
Ο Αστυνομικός τότε Διευθυντής δεν γνώριζε απολύτως τίποτα και την άγνοια του αυτή μάλλον την πλήρωσε με την αποστρατεία του. Γιατί δεν επιτρέπεται για να εξυπηρετήσεις το κουμπαράκι σου να δηλώνεις ότι δεν διαβάζεις εφημερίδες
Όλοι οι διαιτητές και οι επίσημοι  είναι στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου και περιμένουν τον μεγάλο τον ανυπέρβλητο τον πρώτο τον ρομαντικό και συνάμα και τον χοντρόπετσο που είναι ένας και δυσεύρετος.

 Και έτσι και εγώ επαναλαμβάνω το γνωστό τραγούδι του Μίμη Πλέσσα σε στοίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλο που το τραγούδησε στον κινηματογράφο η μεγάλη μας Μαρινέλλα φορώντας στο κεφάλι μια μαύρη μαντίλα  σαν να είναι η σκηνή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του αγαπητού Γιώργο Δούρο. Έβαλα και εγώ το χεράκι μου αφού άλλαξα λίγο τον συγκεκριμένο στοίχο " ...άνοιξε πέτρα για να μπω για να μη δω του Γιωργάρα τον ξεπεσμό"
Μα να μιλάς με υπουργούς με γενικούς γραμματείς αλλά και φαρισαίους Να κάθεσαι δίπλα στον κ. Σαρρή τον πρόεδρο της Ε Π Ο και κουμπάρο του κ. Παπακωνσταντίνου από την Εύβοια .
Και τώρα να περιμένεις να έρθει ο κ. ρομαντικός και χοντρόπετσος πρόεδρος που αν τηρηθεί το πρωτόκολλο πρέπει να χαιρετίσει τον Δημητράκη πρώτα τρελένεται κάθε φυσιολογικός άνθρωπος 
.

Από πλευράς ένωσης τον μοναδικό μας πρόεδρο υποδέχτηκαν ο πρώτος αντιπρόεδρος μια και ο δεύτεροςΟύκ έστιν Ώδε.Που είναι ο κ. Γεώργιος Πετρόπουλος λογοτέχνης επίσημος υβριστής μου και με τον προφορικό ( γενική συνέλευση του 2012 που υπάρχου ηχητικά ντοκουμέντα) αλλά και με τον γραπτό ( επίσημες ανακοινώσεις  της Ένωσης) λόγο. Έχει στο ενεργητικό του που ως πρόεδρος της Ελλάδας Βέλου κλότσησε στον κεφάλι τον τερματοφύλακα του Αετού Κρυονερίου. 
Επίση ο κ. Επειδής Γενικός Γραμματέας της ένωσης Φροντιστής επάνω σε θέματα υβρεολογίου σε επίπεδο Τρούμπας. Σταθμός στην ιστορία των ύβρεων θα μείνει αυτά που έβγαλε από το στόμα του εναντίον του κ. Τσιχρτζή την εποχή που έβαζε τα θεμέλια για να διαλύσει την ομάδα της Κορίνθου.ο χοντρόπετσος πρόεδρος  
Αφού από τότε το γήπεδο της Πουλίτσας έμεινε ως το μέρος που η ύβρις έφτασε από πλευράς χυδαιότητας στα ύψη. Δεν έχει καμία σημασία που σήμερα ο ένας λέει στον άλλον Μιχάλη μου και ο άλλος του απαντάει τι θέλεις Τάκη μου. 
Ο κ. Ιατρού που αποτελεί την σκιά του κ. Προέδρου ανεξάρτητα ώρας Και υπάρχουν δυο δικαιολογίες Ή ο κ. Ιατρού είναι νυχτερινός ή έχει αποσπαστεί ως φρουρά του μοναδικού προέδρου
Και επειδή είναι συνεχώς μαζί γιατί δεν τον ρωτά γιατί πηγαίνει ως μάρτυρας εναντίον του Νικηφόρου και δεν τον μηνύει ο ίδιος Και θα καταλάβει πολλά . 
Ο κ. Δημήτρης Δημόπουλος ο πιστολέρο που τον βλέπω να περπατά στα αχνάρια του Δημήτρη του Αδάμ που ο καθηγητής καλών τρόπων τον πέρασε για κοπρόσκυλο ( βέβαια και ο κ. καθηγητής ήταν παρών μια και δεν λείπει από τις συγκεντρώσεις αυτές ) Και αφήσαμε τελευταίο τον πρώην αθλητικό δικαστή κ. Λουκά Βλάχο μια και μόνο αυτός γνωρίζει να απαντά αλλά μόνο στην πρώτη πρόκληση γιατί στην δεύτερη δυσκόλεψαν τα πράγματα 

Και τότε ακούγεται μια φωνή ενός φιλάθλου από την εξέδρα " ...άντε ρε χοντρέ διαλύσατε την ομάδα της Κορίνθου την κάνατε μπορντέλο ( που σημαίνει οίκος ανοχής χώρος ή κατάσταση που δεν υπάρχει τάξης ή οργάνωσης αλλά επικρατεί αταξία αναταραχή. 
Ο κ. Ιατρού μένει ατάραχος και καλά κάνει γιατί του λείπουν οι τρεις παλικαράδες που είχε στη γενική συνέλευση Και δεν διακινδυνεύει την φήμη του.  Ο πιστολέρο έχει ειδικότητα μόνο σε δημοσιογράφους. Ο κ. Καθηγητής δεν τον επιτρέπει η θέσης του . Ο κ. Πετρόπουλος κλωτσά μόνο όταν ο αντίπαλος είναι κάτω Και ο κ. Επειδής ξέρει μόνο να βρίζει. 
Και έτσι έμεινε μόνο ένας αλλά γίγας ο κ. Λουκάς Βλάχος που το λέει περδικούλα του νόμιζα αλλά μάλλον έπεσα έξω Και λέει ο κ. Βλάχος Κάτσε κάτω και βούλωστο ρε μαλάκα .Και ο φίλαθλος συνέχισε "Άντε μωρέ μόνο για φιγούρα είσαστε και για τίποτε άλλο Άστα ρε χοντρέ διέλυσες την ομάδα Ψέματα είναι που τα διέλυσες όλα ;" Και ο κ. Βλάχος δεν συνεχίζει για λόγους πολλούς και διαφόρους ( ποιος να τα βάζει με τους φιλάθλους που είναι πολλοί και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει το μαντάτο . ) Και τότε ακούγεται η φωνή του αρχηγού της κατεδάφισης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που είναι ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής " Εσείς που λέτε ότι αγαπάτε την Κόρινθο εσείς  την διαλύσατε" 

Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή 
Ο φίλαθλος χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο Καφαντάρη και στην συνέχεια διέλυσε την ομάδα διώχνοντας τον Τσέροβιτς και τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο φίλαθλος έδωσε το πρωτάθλημα στον Διαγόρα για να πάρει η Ηλιούπολης την Δεύτερη προνομιούχο θέση .Ο φίλαθλος έδωσε παράνομα στον εικοσιπεντάχρονο  παράγοντα Παντελή Μπιτούνη την Κόρινθο  όταν με κλοτσιές τον είχε πετάξει από την Καλλιθέα ο αείμνηστος Νίκος Σαλλευρής. 
Μα εγώ κ. πρόεδρε στο έχω γράψει Δεν θα πέσετε με εκλογές αλλά κατά την πορεία θα διαλυθείτε.Γιατί ακόμα εγώ βρίσκομαι στην αρχή.