Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερετζές της λείπει



Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου της νέας δημοτικής πλειοψηφίας και πολύ φοβάμαι ότι και πάλι ο κ. Βραχάτης ( όπως ο κ. Ηλιακόπουλος έγραψε) θα μας βρει κανέναν καινούργια Πουλακίδα μια και δεν μπορούμε να γράψουμε ένα σοβαρό Δελτίο τύπου 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια των εξαγγελιών της Νέας Δημοτικής Αρχής  για ποιότητα στην καθημερινή ζωή των δημοτών ,η Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο α.α. κα Πρωτοπαππά Μαρία, προέβη την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 σε αφαίρεση διαφημιστικών αφισών από κολώνες δημοτικού φωτισμού επί της Ελευθερίου Βενιζέλου και Αιγαίου , καθώς και σε καθαρισμό της πόλης από την αφισορύπανση.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 09:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου ( Ιάσονος και Εθνικής Αντίστασης) να συμμετέχουν εθελοντικά στη συνέχεια της προσπάθειας μας για την απομάκρυνση των διαφημιστικών αφισών ,προκειμένου να ομορφύνουμε αισθητικά την πόλη και να την κάνουμε πιο ανθρώπινη.
Γιατί η πόλη μας αξίζει το καλύτερο.


                                                                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Να γιατί αναγκάστηκε ο πολυδιαβασμένος κ. Γιάννης Βραχάτης  ο ξακουστός επικοινωνιολόγος να σας βρει την πρώτη τετραετία μια και η κ. Παπακωνσταντίνου δεν σας έκανε τον κ. Πουλακίδα που του δώσατε τον χρόνο 30.000 ευρώ ή σε δραχμές 10.200.000. Και αν λάβουμε ότι η κ. Παπακωνσταντίνου ήταν άψογη στην εκτέλεση των καθηκόντων της τώρα με αυτό το φασούλι που εσείς το χαρακτηρίζετε Δελτίο Τύπου  πρέπει ο ξακουστός επικοινωνιολόγος να σας βρει επειγόντως κάτι ανάλογο για να γράφει δελτία τύπου. 
Θα παρακαλούσα την κ. Πρωτόπαππα που είναι Θεολόγος να μας ερμηνεύσει την πρόταση που την αφορά και επομένως πριν κυκλοφορήσει θα την διάβασε "...σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο α.α. κα Πρωτοπαππά Μαρία..."
Αυτό το α α μας έχει πολύ μπερδέψει Γιατί αν το ερμηνεύσουμε σωστά βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η συνεργασία επρόκειτο να γίνει με την αντιδήμαρχο αλλά έγινε αντί αυτής με την κ. Πρωτόπαπα Και κάθομαι και σκέπτομαι Αφού η κ. Πρωτόπαππα δεν μπορεί να κάνει έλεγχο επάνω σε ένα Δελτίο τύπου που είναι της αρμοδιότητας της όταν θα την πηγαίνουν οικονομικά στοιχεία πρέπει να πηδήξει από το παράθυρο. 
Θέλετε λοιπόν να βγάλετε τις αφίσες που κολλάνε για να μας πουν ότι θα έρθει ο τάδε τραγουδιστής κ.λ.π.
Καλά δεν βλέπετε τον  κ. Γιαλοψό που οι υπηρεσίες του δήμου έχουν χαρακτηρίσει τις πινακίδες του παράνομες και πρέπει να ξηλωθούν δεν τολμά κανένας να ακουμπήσει επάνω. Μάλιστα και σε μια πινακίδα διαφημιστική έβαλε ο καινούργιος μας Δήμαρχος ο κ. Γκιώνης κατά την προεκλογική περίοδο  όταν ζητούσε την ψήφο σας και την φωτογραφία του αν και ήταν παράνομη 


Επομένως να απαλλάξετε πρώτα από τους ρύπους που δημιουργεί στο δήμο ο ινστρούχτορας και υμνητής σας σήμερα και στον παρελθόν υβριστής σας κ. Γιαλοψός και μετά να ζητάτε την βοήθεια των πολιτών. 
Και αυτά δεν τα λέω εγώ για τον κ. Γιαλοψό αλλά ο αρχηγός της Παρέμβασης και σημερινός δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης   Δημοτικό Συμβούλιο της 20 12 2005 Λέει ο κ. Γκιώνης 
"Ο Σπύρος ο Γιαλοψός ; Επειδή πληρώνεται αμοίβεται από τον δήμο και από το Καζίνο πάνω από 30 και 35 χιλιάδες ευρώ για να ξέρει αυτά τα πράγματα; Επειδή πληρώνεται να καταγγέλε τον Γκιώνη ι "
Τώρα αγκαλιές και φιλιά και όλα να τα ρίξουμε στην λησμονιά  
Μα θα μου πείτε ότι είναι ο μοναδικός Για όνομα της Παναγίας. Εδώ ο κ. Παύλου είχε δίπλα του δώδεκα χρόνια την Καλαματιανή αλεπού και όταν έχασε την εξουσία και έπαψε να είναι Δήμαρχος βγήκε και τον χαρακτήρισε άφιλο αδίστακτο και αχάριστο  Δεν έγραψα όνομα ; Νόμισα ότι θα τον θυμόσαστε Ναι είναι ο κ. Αντώνης Κουκουλάς  αναγνώστης στην Παναγιά την Γιάτρισσα και το δεξί χέρι του προϊσταμένου του ναού πατέρα Νικόλαο. 
Πρώτα να διορθώσουμε τα γραπτά μας Μετά να ζητήσουμε να γίνει ένα προσκλητήριο συνεργατών και φίλων .Και ύστερ να γίνει ο καθαρισμός από τις αφίσες που κάνουν και την μικρότερη ζημιά