Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δυστυχώς ο δήμος δεν μπορεί να διαθέσει έναν αντιδήμαρχο για κάθε δημότη Δυστυχώς η καθαριότητα δεν επιβάλλεται αλλά μαθαίνεται από τους γονείς όταν είσαι μικρός Δυστυχώς... Δυστυχώς...



Δεν είναι η πρώτη και πιστεύω ούτε και η τελευταία που έχω γράψει για τον Σωτήρη τον Πέρρα καλά λόγια για τα καθήκοντα του που ασκεί με μεράκι αντιμετωπίζοντας ορισμένους δημότες που στερούνται πολιτισμού.
Τα ίδια έγραφαν και για τον Θανάση τον Μουζάκη που και αυτός αγωνιζόταν όπως και ο Σωτήρης  αγωνίζεται να κρατήσουν το Δήμο μας καθαρό. Και ερωτώ πως θα γίνει αυτό σε μια κοινωνία που δεν σέβεται απολύτως τίποτα.
Την φωτογραφία που σας παρουσιάζω είναι της Δευτέρας 29. Σεπτεμβρίου του σωτηρίου έτους 2014. Κάποιος από την πρωτεύουσα ερχόμενος το Σαββατοκύριακο για να περάσει μ'εμάς τους φτωχούς τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου διαπίστωσε κάτι πολύ φοβερό. Το σαλονάκι του που κάποτε όταν το αγόρασε έκανε χαρές και πανηγύρια τώρα είναι ντεμοντέ και το πέταξε δίπλα στους κάδους. Ενώ θα μπορούσε να πάρει ένα τηλέφωνο και θα ερχόταν το αυτοκίνητο του δήμου και θα το έπαιρνε. Αλλά είχε και άλλα σκουπίδια και ήθελε να φτιάξει μια εικόνα τέτοια που όταν περνάει κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με το Λουτράκι να πει " αυτό είναι το Λουτράκι μια πόλης βρόμικη και μας λένε να πηγαίνουμε να κάνουμε τα μπάνια μας;"
Τώρα σας ερωτώ τι μπορεί να κάνει ο Σωτήρης ο Πέρρας και κάθε Σωτήρης Πέρρας όταν ο δημότης θέλει να ζει μέσα στην βρομιά. Μπορεί ο κύριος αυτός να είναι μέσα στους αγανακτισμένους που τους φταίνε τα πάντα εκτός από την αρχοντομουτσουνάρα του!!!