Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανοικτή είναι επιστολή Νικηφόρου προς Λάκη Γιαννιδάκη ( η πρώτη)

Λάκη  Γιαννιδάκη
Δημοσιογράφο αυτοδίδακτο.
Πρώην ταλαντούχο  ηθοποιό
Πρώην υβριστή μου.

 Ενταύθα 

Δεν φαίνεται κανείς ποτέ του  τόσο γελοίος από τα ελαττώματα που έχει όσο από τα προτερήματα που προσποιείται ότι έχει  


Κύριε Λάκη μας

Κάποτε έκανες μια τηλεοπτική εκπομπή για λογαριασμό του Καναλιού Ηλέκτρα που τότε γενικό δερβέναγα είχε τον τεράστιο συνάδελφό σου σε ύψος δημοσιογραφικό για να μη πάει κάπου αλλού το μυαλό σας και παρεξηγηθώ γιατί κάποιοι κακόβουλοι θα θεωρήσουν ότι ειρωνεύομαι τον κ. Γ Ναστούλη. .
Μάλιστα ο άλλος τεράστιος συνάδελφος σας ο κ. Σπύρος Γιαλοψός σας παραχώρησε τα γραφεία του στο Λουτράκι για να κάνετε μαζί με τον ηλεκτρονικό λογιστή που είναι ένας πλαστογράφος τέλειος αφού κατασκευάζει πρακτικά διαγραφής μελών σβήνοντας και προσθέτοντας χωρίς να είχε τότε καμία αρμοδιότητα. Και που ονομάζεται Κώστας Λάμπρου. Θυμάμαι τότε είχατε εξαντλήσει τα άρθρα του ποινικού Κώδικα που αναφέρονται στην δυσφήμιση  και στην εξύβριση.
Μαζί με μένα είχατε πιάσει και τον κ. Σιώκο Ανδρέα ο οποίος έκανε μια αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία και ο σταθμός πρωτόδικα καταδικάστηκε να πληρώσει 20.000 ευρώ  Με την απόφαση αυτή κ. Λάκη μας θα μπορούσα να σας πάρω τα κεφάλια σας αλλά όμως προτιμώ να σας αντιμετωπίζω με τον δικό μου τρόπο.
Στην εκπομπή  αυτή ήσουν ένας κοινός συκοφάντης βέβαια αυτό για σένα έχει γίνει συνήθεια.
Γιατί όταν γράφεις τα αρχικά κάποιων ανδρών που τους πιάσανε στο ίδιο κρεβάτι και ότι ο Α Μ σε ξενοδοχείο  της Κορινθίας έφαγε το ξύλο της χρονιάς του από τον  σύζυγο  που τους έπιασε.
Όταν ασκείς αυτού του είδους την δημοσιογραφία καλό θα είναι να σε σχολιάζω σκέφτηκα παρά να σε πηγαίνω στην δικαιοσύνη
Γιατί έτσι θα προσφέρω περισσότερα στην ενημέρωση του κόσμου μια και εγώ δεν σε υπολογίζω . 
Και δικαιολογημένα τα έχεις μαζί μου γιατί παντού με βρίσκεις μπροστά 


Τα έβαλες με την εκκλησία γιατί επιθυμούσες να έχεις την βοήθεια της.


Έκανες πρόταση στον Μακαριστό Παντελεήμονα να γυρίσεις σε dvd τα μοναστήρια της Κορινθίας και την «δουλειά» αυτή να την προλογίσει ο Δεσπότης. Και όταν έφαγες πόρτα τα έβαλες μαζί του.




Πήγες να χτυπήσεις κάτω από την μέση τον σημερινό μας Δεσπότη τον Διονύσιο που είναι σε ηλικία μικρότερος από εσένα
Και έβαλες στόχο τα Καλάνησα . Και όταν βγήκε σε δική μου εκπομπή ο Σεβασμιότατος δεν τόλμησες να ξανά ασχοληθείς με τα Καλάνησα. Γιατί ο Δεσπότης μας απέδειξε ότι είναι πεντακάθαρος. Και δεν θέλω να επαναλάβω για την αφεντιά σου αυτά που είπε γιατί δεν θα σου κάνουν καμία εντύπωση μια και είναι μαθημένος ο Λάκης μας από αυτά

Και ερχόμαστε στον Δήμαρχο Κορινθίων που  από τόσα χρόνια διοικεί δεν έχει κάνει ούτε μια σωστή πράξη πάντα  σύμφωνα με την άποψη σου κ. αυτοδίδακτε δημοσιογράφε..
Γράφεις : - Στη σημερινή «τυπική ορκωμοσία» του Δήμου Κορινθίων ο Βασίλης Νανόπουλος  του  έσπασε τον τσαμπουκά αφού του  έβαλε «γκολ» από τα αποδυτήρια !
«Ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα λειτουργήσουν με κανόνες , τόνισε ο  πραγματικός νικητής των εκλογών του Μαΐου. Θα τιμήσουμε τους θεσμούς και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και θα βρεθούμε  με ζήλο και υπευθυνότητα στο καθήκον μας . Στην αρχή από την θέση της μειοψηφίας και  πιστεύουμε ακράδαντα ότι μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης  θα βρεθούμε από την πλευρά της πλειοψηφίας.»
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ( Νανόπουλος) τόνισε: «Θα βάλουμε ψηλά τον πήχη της δημιουργίας ,της διαφάνειας και της δημοκρατίας  στον Δήμο Κορινθίων»
Χαρακτηριστικός ο σχολιασμός από γνωστό Κορίνθιο που βρισκόταν στην ορκωμοσία.
« Τι του κάνεις  τώρα του Αλέκου  ρε Βασίλη;  Αυτός είχε συνηθίσει να κάνει άλματα με τον πήχη στο έδαφος»!!

Σχολιασμός Νικηφόρου

Τα θαυμαστικά είναι ένα ή τρία ούτε δυο ούτε σαράντα δυο. Και τυπική είναι η ορκωμοσία που σημαίνει αυτό που ακολουθεί τους τύπους και δεν παρουσιάζει απόκλιση από τα δεδομένα. Βέβαια εσύ εννοούσες ότι έπρεπε να γίνει αλλά αυτό δεν δεσμεύει κανέναν .
Συμφωνώ και πάλι μαζί σου και σε χειροκροτώ γιατί δικάζεις και αποφασίζεις
Μάθε λοιπόν κάτι από έναν ερασιτέχνη δημοσιογράφο(  ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί εσύ και μερικοί άλλοι μπορεί να είσαστε δημοσιογράφοι και όχι εγώ) αυτό που έχει πει ο γνωστός κινηματίας Κονδύλης : "Πραξικόπημα μπορεί να κάνεις ακόμα και Μεγάλη Παρασκευή αλλά ποτέ μετά από εκλογές." Βέβαια μιλούσε για την δική του εποχή.
Αν και κάποτε σε είδα να φοράς στολή ποδοσφαιριστή από ποδόσφαιρο έχεις μεσάνυχτα . Γκολ από τα αποδυτήρια σημαίνει  πριν να κλείσει ο αγώνας λεπτό μια από τις δυο ομάδες να βάλει τέρμα.
 Είπε ο κ. Νανόπουλος : «Ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα λειτουργήσουν με κανόνες , τόνισε ο  πραγματικός νικητής των εκλογών του Μαΐου. Θα τιμήσουμε τους θεσμούς και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και θα βρεθούμε  με ζήλο και υπευθυνότητα στο καθήκον μας . Στην αρχή από την θέση της μειοψηφίας και  πιστεύουμε ακράδαντα ότι μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης  θα βρεθούμε από την πλευρά της πλειοψηφίας.»

Εδώ προκαταλαμβάνεις και εσύ και ο κ. Νανόπουλος την απόφαση της Δικαιοσύνης. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων αλλά όμως και πολιτικοί αντίπαλοι του προέδρου Νίκου Σταυρέλη λένε ότι βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. 


Και κ. Λάκη μας επειδή ο κ. Νανόπουλος δεν γνωρίζει από δημοτικά να τον ενημερώσετε ότι η πλειοψηφία διοικεί και η μειοψηφία απλά ελέγχει  Αν γίνει πλειοψηφία  τότε να μας πει όλα αυτά. Μέχρι να βγει η απόφαση η σιωπή για τον κ. Νανόπουλο δεν είναι χρυσός αλλά δεν τον εκθέτει
Επίσης υπάρχει και κάποιο άλλο πολύ τσαχπίνικο που θέλω να το σχολιάσω
 Γράφεις αγαπητέ Λάκη μας  «Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του τόνισε: «Θα βάλουμε ψηλά τον πήχη της δημιουργίας ,της διαφάνειας και της δημοκρατίας  στον Δήμο Κορινθίων»
Χαρακτηριστικός ο σχολιασμός από γνωστό Κορίνθιο που βρισκόταν στην ορκωμοσία.
« Τι του κάνεις  τώρα του Αλέκου  ρε Βασίλη;  Αυτός είχε συνηθίσει να κάνει άλματα με τον πήχη στο έδαφος»!!
 Βέβαια αυτό το υπέροχο είναι δικό σου δημιούργημα  Λάκη μας γιατί μόνο ένας δημοσιογράφος που έχει φτάσει την δημοσιογραφία σε επίπεδο δαπέδου μπορεί να τα σκεφτεί όλα αυτά.
Και έρχομαι στο κλου για το Δήμαρχο Κορινθίων που είναι η παρακάτω φωτογραφία 

Και από κάτω ο Λάκης σχολιάζει :
Ο  Αλέκος Πνευματικός είχε συνηθίσει να παίζει επιθετικός χωρίς αντίπαλη άμυνα! Και με την διαιτησία δική του!
Με αποτέλεσμα να κάνει ότι θέλει  και να σκοράρει επίσης ότι ώρα θέλει!
Πρέπει εδώ να είσαι πολύ προσεκτικός κ. δημοσιογράφε γιατί εκκρεμεί η απόφαση και με αυτά που γράφεις στην λεζάντα αφήνεις να εννοηθεί  ότι κάνει ότι θέλει ο κ. Πνευματικός ακόμα και στην Δικαιοσύνη. 
Κύριε Νανόπουλε  ο αείμνηστος πατέρας μου πολλές φορές μου είχε τονίσει να προσέχω πολύ αυτούς που όχι με κατηγορούν αλλά που με επαινούν.Και είχε δίκιο.  

Αύριο θα σχολιάσω αυτά που είπε για τον κ. νυν Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας και τον απερχόμενο ο Λάκης μας