Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η Συνέντευξης του Τσέροβιτς που σας ξεγυμνώνει όλους και δεν σας αφήνει ούτε το φύλλο της συκιάς

Είμαι στην δύση της καριέρας μου και δεν μπορούν ορισμένοι να με μαυρίζουν με υπόνοιες χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Δεν τα πήρα ποτέ και ο τρόπος που φεύγω με αδικεί κατάφορα στο τέλος της καριέρας μου..." 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Σέρτζιο Τσέροβιτς σε ξενοδοχείο του Ισθμού στους δημοσιογράφους αναφερόμενος στον άδικο διωγμό του όπως τον χαρακτήρισε από την διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος. Στην αρχή της συνέντευξης ο Τσέροβιτς έδωσε στους δημοσιογράφους έγγραφο από την Μαγνητική Τομογραφία Κορίνθου με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2006 όπου και αναγράφεται το εξής : 
Υπερηχογράφημα : Αριστερού μηρού 

Ο έλεγχος έγινε με οβελιαίες και εγκάρσιες τομές. Παρατηρείται εκτεταμένη θλάση του δικεφάλου μηριαίου μυός και του ημιτενοντόδους στο άνω τρητομόριο του μηρού χωρίς οστώσω να υπάρχει ρήξη των μυϊκών ινών. Τα μσομυϊκά διαφράγματα είναι ελεύθερα.
Αθανάσιος Α. Πλώτας M.D
Ακτινοδιαγνώστης»

Ανακοίνωση του Π Α Σ Κόρινθος 


ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ … μια απλή μυϊκή κάκωση είχε ο ΤσέροβιτςΤο Δ.Σ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας , ότι ο ποδοσφαιριστής Σέρτζιο Τσέροβιτς , είχε μια απλή μυϊκή κάκωση και τίποτα περισσότερο στον αγώνα με την Θήβα στις 12/3/2006 Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος σχετικά με τα όσα ακούστηκαν από την πλευρά Τσέροβιτς στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε στα ΜΜΕ αναφέρει τα εξής: "Το Δ.Σ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας , ότι ο ποδοσφαιριστής Σέρτζιο Τσέροβιτς , είχε μια απλή μυϊκή κάκωση και τίποτα περισσότερο στον αγώνα με την Θήβα στις 12/3/2006. Σας προσκομίζουμε την επιστολή , που απέστειλε ο ακτινοδιαγνώστης – ιατρός , Αθανάσιος Πλώτας σε σχετικό μας ερώτημα. Τόσο ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας κ. Αλέξανδρος Δημογέροντας , όσο και ο ιατρός της ομάδας κ. Μάριος Σταματάκης είχαν εκφέρει την ίδια γνώμη". 

Και ερχόμαστε στον συνεργάτη όλων των προέδρων στον ιατρό κ. Σταματάκη και απαιτούμε στον όρκο που έχει δώσει  να μας πει αν ο ποδοσφαιριστής Τσέροβιτς με αυτή την πάθηση που γράφει ο ακτινοδιασώστης --ιατρός Αθανάσιος Πλώτας θα μπορούσε να συνεχίσει αγωνιζόμενος. Και αν ναι θα ήταν σε βάρος της υγείας του; Βέβαια τώρα υπάρχει απόλυτη συνεργασία Σταματάκη --Τσιχριτζή αφού και οι δυο πλευρές πλήρως έχουν ικανοποιηθεί 
Η Κόρινθος δεν έκανε την συγχώνευση για να έχει οικονομικά προβλήματα ο κ. Τσιχριτζής. 
Αλλά όμως ούτε κανένας από την πλευρά του κ. Τσιχριτζή δεν είπε τίποτα για τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Σταματάκης παραμονές των δημοτικών εκλογών σε βάρος του κ.[ Τσιχριτζή στην εκπομπή του Νικηφόρου τον οποίον και αυτόν εκμεταλλεύτηκε ο Πατρινός Μάριος Σταματάκης .Και ενώ από την μια έβαλε ταφόπετρα στην ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου του νομού μας από την άλλη οι Κορίνθιοι τον ψήφισαν ως δημοτικός σύμβουλο. Βέβαια ο κ. Μάριος υπηρετεί κατά γράμμα το ότι ο σκοπός Αγιάζει τα μέσα που χρησιμοποιείς για να πετύχεις τον στόχο   

Ο Σέρτζιο Τσέροβιτς αναφέρθηκε στην εκδίωξή του από την διοίκηση της ομάδας λέγοντας ότι αυτό ήταν απόφαση της διοίκησης και του προέδρου Μιχάλη Τσιχριτζή ο οποίος προηγουμένως ρώτησε τον προπονητή της ομάδας κ. Πετρινιώτη αν τον υπολογίζει και αυτός του απάντησε αρνητικά. «Είμαι στην δύση της καριέρας μου και δεν μπορούν ορισμένοι να με μαυρίζουν με υπόνοιες χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Δεν τα πήρα και ούτε ένα τέτοιο θέμα και σκέψη μπορεί ποτέ να περάσει από μυαλό μου. Από τα 22 παιχνίδια έπαιξα στα 17 και στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας τα 5 από τα γκολ που σημείωσα ήταν εκτός έδρας (και μέσα στα Λεύκτρα). Ο τρόπος που φεύγω με αδικεί κατάφορα και δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρξει μια τέτοια κατάληξη στο τέλος της καριέρας μου». Όσον αφορά το θέμα της απομάκρυνσης του Τζαναβάρα αλλά και για την ενδεχόμενη απόκτηση Ποδαρά σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο απάντησε ότι δεν ήταν θέμα δικό μου η παραμονή του Τζαναβάρα ενώ για τον Ποδαρά ανέφερα ότι είπε ο τότε ο πρόεδρος Μιχάλης  Τσιχριτζής  

Τάκης Σταύρου  Αντιπρόεδρος της Κορίνθου
Ο ποδοσφαιριστής έπαιζε με ένα πόδι και το να ρίχνει η διοίκηση λάσπη στον ποδοσφαιριστή είναι ότι πιο εύκολο 

Ο κ. Σταύρου που παραιτήθηκε από την διοίκηση τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε τον λόγο στην συνέντευξη Τσέροβιτς τον υπερασπίστηκε και ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής έπαιζε με ένα πόδι και το να ρίχνει η διοίκηση λάσπη στον ποδοσφαιριστή είναι ότι πιο εύκολο. Κατηγόρησε και τον πρόεδρο της Κορίνθου λέγοντας ότι το να αφήνει ένα υπονοούμενο ο πρόεδρος της Κορίνθου που θα έπρεπε κανονικά να ήταν εδώ και να πει ότι είχε να πει ενώπιον του ποδοσφαιριστή. Ο κ. Σταύρου συνέχισε λέγοντας ότι εκτός του ότι ο Τσέροβιτς είναι Σέρβος είναι και ομόθρησκός μας και εγγυάται ο ίδιος για την εντιμότητα του.

«Αφήσαμε τότε τον προπονητή μας τον Τζαναβάρα στο στόμα των λύκων και όσον αφορά το θέμα του μηδενισμού της ομάδας έχουν όλοι στην διοίκηση ευθύνη. «Μίλησα με τον Παπαδά στο τηλέφωνο από την Γερμανία και έκλαιγε για την ιστορία αυτή λέγοντας επί λέξη «πιστεύεις ότι τα πήρα που έβαζα το λεωφορείο μου κάθε Κυριακή να μεταφέρει την ομάδα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου μην τυχόν και μου το σπάσουν εκτός έδρας ;»
Ενώ ο κ. Λέκκας μας παρουσιάζει διαφορετικά τα πράγματα :Ο Κώστας Καράγιωργας όταν το έμαθε 11 παρά πέντε τον παίρνει στο τηλέφωνο και του λέει τι έκανες ρε και ο άλλος αρχίζει και γελάει. Δηλαδή έχει κάνει τέτοιο έγκλημα διότι για μας είναι έγκλημα και αυτός γελά και του λέει «Ελα ρε τώρα ξέρεις εγώ που είμαι τώρα. ? Περνάω έξω από το γήπεδο της Μπάγιερν Ξέρεις τι ωραία περνάω εγώ εδώ?
 Εμείς στοιχεία παρουσιάζουμε και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...


Δημήτρης Προβής  πρώην πρόεδρος της Κορίνθου
Την παρέμβασή του έκανε και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος Δημήτρης Προβής στην συνέντευξη Τσέροβιτς προτείνοντας ότι « Θεωρώ ότι στο κρίσιμο σημείο που βρισκόμαστε θα πρέπει να ρίξουμε όλοι γέφυρες για να επανέρθετε στην Κόρινθο που και εσείς αγωνιστήκατε για την ομάδα διότι δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα , να είμαστε όλοι μονιασμένοι και να πάμε μαζί μέχρι τέλους για να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Ξέρω όμως ότι και ο πρόεδρος Μιχάλης Τσιχριτζής έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της Κορίνθου

Τάδε έφη Μιχάλης Τσιχριτζής ο ασυμβίβαστος 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΣ Κόρινθος δικηγόρο Μιχάλη Τσιχριτζή σχετικά με το αίτημα ορισμένων να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής Σέρτζιο Τσέροβιτς στην ομάδα για να την βοηθήσει στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος ήταν κατηγορηματικά αρνητικός. 
Μας είπε ο πρόεδρος ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση και ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Κορίνθου και το θέμα έχει λήξει.» 

 Αν ο κ. Σταματάκης δηλώσει  ότι ο ποδοσφαιριστής Τσέροβιτς μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα τότε δημόσια θα σας ζητήσω συγνώμη. Διαφορετικά ξεκουμπιστείτε από το ποδοδόσφαιρο γενικά γιατί είσαστε επικίνδυνος. 
Και ενώ το θέμα του Τσέροβιτς το κάνατε κινηματογραφικό έργο με πολλά επεισόδια δεν λέτε όχι μόνο τίποτα για την αποβολή του  Σύψα 


Σχολιασμός Νικηφόρου 


Είδε ο κ. Τσιχριτζής ότι πέτυχε η πρώτη συνταγή που σημαίνει όχι άνοδος της ομάδας  από το πρωτάθλημα της Ντροπής που ήταν αυτό της τέταρτης κατηγορίας το εφάρμοσε και σε αυτό της τρίτης κατηγορίας  Μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού η ομάδα πλήρως διαλύθηκε. 
Εδώ δεν έφτανε ο μηδενισμός έπρεπε να διαλυθεί και η ομάδα γιατί η Θήβα ήταν αδύναμη και θα έχανε παιχνίδια όπως και έγινε. 
Πουθενά η Διοίκηση  της Κορίνθου δεν μας λέει για την  αναίτια πράξη του τερματοφύλακα που στα καλά καθούμενα  γρονθοκόπησε τον αντίπαλο του για να τον αποβάλει ο διαιτητής  Και ο κεκράτης του κ. Τσιχριτζή ο κ. Δημητράκης Λέκκας και αυτός σεβάστηκε τον τερματοφύλακα Σύψα που η ομάδα αναγνώρισε τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ...Θήβα του έδωσε ελεύθερη μεταγραφή 
Η αποπομπή του Τσέροβιτς αυτό τον σκοπό είχε να καλύψει την ύποπτη ενέργεια του τερματοφύλακα
Αν αυτό που έκανε ο τερματοφύλακας το έκανε ο Τσέροβιτς θα τον είχατε στίσει στον τοίχο και το εκτελεστικό απόσπασμα σε απόσταση μικρότερη το μέτρου για να μη αστοχήσει
Αλλά δυστυχώς για σας δεν τελειώνουμε εδώ κ. Τσιχριτζή. Έχουμε πολύ μεγάλη ανηφόρα να ανεβούμε και ακόμα δεν φτάσαμε ούτε μέχρι της αρχή