Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Κύριε καθηγητή μου έκαναν που σε άκουγαν γιατί έσπαγαν πλάκα από την μια και από την άλλη επειδή τους κέρασες

Ένα από τα καλύτερα στέκια του νομού μας είναι ο γλυκύς βραστός επί της Δαμασκηνού Εκεί σε μια ατμόσφαιρα πολιτισμένη μπορεί να απολαύσεις τον υπέροχο καφέ σου τους αχτύπητους λουκουμάδες μέχρι και παπάδες ( γνωρίζω ότι λέγονται μπαμπάδες αλλά εγώ τους έχω βαφτίσει έτσι γιατί αυτή πάντρεψαν ( γεφύρωσαν ) τις σχέσεις του μοναδικού προέδρου μα τον Δημήτρη Αδάμ πριν από ένα και χρόνο.
Και να πέσω τώρα επάνω σε ένα ιστορικό γεγονός. Ο καθηγητής καλών τρόπων έτρωγε παπάδες μαζί με δυο νεοσσούς που ασκούν καθήκοντα παρατηρητών τάξεως.
Και τους δίδασκε πως πρέπει να εκτελούν τα καθήκοντα τους. Και αυτοί τον άκουγαν.
Τώρα κ. Καθηγητή μου αν έχεις το Θεό σου πήγες να διδάξεις  σε δυο αετούς των Καρπαθ

Θανάσης Ιατρού που άφησε ένα πανό που έβριζε τις Κορίνθιες και τους Κορινθίους αναρτημένο σε όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς να του γίνει ούτε η παραμικρή σύσταση. Είναι αυτός που ήταν βοηθός του κ. Τσιχριτζή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας που έπαθε το αφεντικό του συχνουρία και δεν μπόρεσε να δει τον κ. Μαρινάκη που έκανε μπούκα στα αποδυτήρια των διαιτητών με τα γνωστά αποτυελέσματα. Να μη δουν οι δυο επίλεκτοι διαιτητές (Γιάχος - Τριτσώνης) το καθαρό πέναλτι
Και ο άλλος να είναι ο Δημήτρης ο Δημόπουλολς που έπρεπε να τον είχαν αποβάλει από το σώμα των παρατηρητών για ψευδή έκθεση. Αλλά και απειλή εναντίον του Δημοσιογράφου Βασίλη Δελή.
Αλλά στην Κορινθία ζει και Βασιλεύει ο Μιχάλης ο 14ος ( όπως στην Γαλλία ο Λουδοβίκος ο 14ος ) που θεωρεί ότι οι νόμοι του ποδοσφαίρου είναι κάτω απ αυτόν.
Κύριε καθηγητή μου έκαναν που σε άκουγαν από υποχρέωση που τους κέρασες του παπάδες ( μπαμπάδες ) Δυστυχώς όταν χωρίσατε έπεσε το γέλιο της Αρκούδας.