Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ντροπή σας να κάνετε παιχνίδια επάνω στο ευρισκόμενο σε σήψη άταφο πτώμα της Κορίνθου



Αυτό το πρόσωπο που σε κοιτάει μέσα από τον καθρέπτη είναι εκείνο στο οποίο είσαι υποχρεωμένος να λογοδοτείς κάθε μέρα στη ζωή σου.
Εδώ υπάρχει μια διαφορά που πρέπει να την λάβουμε υπόψη μας 
Μπορεί με τις πράξεις μας ή με τις παραλείψεις μας τον καθρέπτη αυτό να τον έχουμε σπάσει και έτσι ξετσίπωτα να συμπεριφερόμαστε αφού δεν θα έχουμε την βάσανο της αυτοκριτικής μας. 
Και όλα αυτά τα σκέφτηκα όταν διάβασα την ανακοίνωση του Π Α Σ Κόρινθος την οποία την βρήκα σε άλλο μπλοκ επειδή έχω την τιμή να μη μου στέλνουν τις ανακοινώσεις αυτοί που σήμερα διοικούν την Κόρινθο χθες τον Βύζαντα Μεγάρων και αύριο ίσως το Ι Κ Α και την εφορία . Γιατί σε αυτή την χώρα ισχύουν μεν οι νόμοι και οι διατάξεις αλλά για μας τους αδύναμους. 

                                               Η Ανακοίνωσης της Κορίνθου 

Η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, που προέκυψε από τη Γ.Σ. της 29-7-2014, σεβόμενη την ιστορία της ομάδος και τον κόσμο της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει την πρώτη της ανακοίνωση, ενόψει της νέας περιόδου (2014-15).
Στη δύναμη της ομάδος, μετά τη λήξη της πρώτης μεταγραφικής περιόδου (Αυγούστου), ενεγράφησαν δεκαεπτά (17), οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδος την 25-8-2014.
Στη δεύτερη μεταγραφική περίοδο, που λήγει 31-9-2014, στόχος της ομάδας είναι τουλάχιστον επτά (7), ελεύθεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την παρουσία τους, θα ανεβάσουν το πρεστίζ της ομάδας στο πρωτάθλημα, για να υλοποιηθεί ο στόχος που είναι ένας και μοναδικός, να επανέλθει εκεί που πραγματικά ανήκει.
Επιφυλασσόμεθα μόλις τακτοποιηθούν τα λειτουργικά θέματα της ομάδας (ενοικίαση γραφείων, συμπλήρωση ρόστερ, παράδοση βιβλίων από την προηγούμενη διοίκηση, αθλητικού υλικού και ότι άλλο έχει σχέση με την ομάδα, θα γίνει εκ νέου τοποθέτηση του Δ.Σ. για πλήρη ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΣ Κόρινθος.

Εκ του γραφείου τύπου του ΠΑΣ Κόρινθος

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Γνωρίζω ποιος είναι ο συντάκτης της ανακοίνωσης και νομίζει ότι η θρασύτητα του θα του κάνει καλό. Μόνο ότι η δεύτερη μεταγραφική περίοδο λήγει στις 31.9.2014 φανερώνει ότι αυτοί που διοικούν την ομάδα της Κορίνθου στερούνται τουλάχιστον σοβαρότητας. 
Σε δέκα πέντε ( 15) μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα και η ιστορική ομάδα της Κορίνθου ( λέξεις γραμμένες από τον συντάκτη της ανακοίνωσης) δεν έχει δώσει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι. 
Γράφει η ανακοίνωσης ότι έχει σήμερα  δέκα επτά (17) παίκτες η ομάδα της Κορίνθου. Θα θέλαμε εδώ να μας έγραφαν και τα ονόματα γιατί αυτοί που αλλοίωσαν ακόμα και το ημερολόγιο έχουν την δυνατότητα  πολλά να κάνουν γιατί αγαπούν με το δικό τους τρόπο την Μπάρτσα. . 
Συμφωνώ και συνάμα χειροκροτώ για την μεταγραφή των επτά ( 7) παικτών που ταιριάζει με το δέκα επτά (17) και είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά θα ολοκληρωθούν σε επτά (7) τέρμινα που είναι χρονικό διάστημα που  δίδουν οι χαρτορίχτρες και αυτές που βλέπουν το φλιτζάνι στα θύματα τους. Τώρα αν θεωρείτε την γενική Συνέλευση που προέκυψε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κορίνθου ότι ήταν σοβαρή μάλλον οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία των 
Δεν έγινε σχεδόν καμία συζήτηση για τον λιποτάκτη  κ. Σταματάκη που έπρεπε να ήταν παρών .
Μα εδώ εφαρμόζεται αυτό που λέει ο λαός μας κράταμε να σε κρατώ για να μη πέσουμε στο γκρεμό .Που εδώ έχουν και τα δυο μέρη αυτοκάλυψη  και ο Νικηφόρος τους απαντά "|...κούνια που σας κούναγε" Βέβαια η γενική συνέλευση έγινε κάτω από το άγρυπνο μάτι του κ. Τσιχριτζή με πρόεδρο και γραμματέα δυο έμπιστους του που τους χρησιμοποιεί και ως μάρτυρες στα δικαστήρια. εναντίον του Νικηφόρου. Και που ψήφισαν καταβάλλοντας δέκα (10) ευρώ.
Διαβάζω ότι θα νοικιάσετε ακόμα και γραφεία και θυμάμαι την παροιμία που λέει ο λαός μας ( εδώ δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη ονειρευόμαστε) Παράδοση βιβλίων από την προηγούμενη διοίκηση. Εγώ πάντως 70 μέρες έψαχνα και δεν βρήκα ούτε μια κόλλα χαρτί Το ίδιο μου είπε και ο Πανούλης Μπεθάνης όταν τον ρώτησα σε συνέντευξη που είχε δώσει.
Έψαξα στο λεξικό να βρω την ελληνική λέξη ρόστερ αλλά δεν μπόρεσα Επειδή δεν γνωρίζω καμία ξένη γλώσσα ρώτησα μια ανιψούλα μου που είναι και δασκάλα και μου είπε  ότι είναι το έμψυχο υλικό που διαθέτει μια ομάδα
Γιατί βρε παιδιά δεν χρησιμοποιείτε την Ελληνική στις ανακοινώσεις σας που είναι τόσο ωραία γλώσσα; Ίσως για να μας αποδείξετε ότι είσαστε κάτοχοι ξένων γλωσσών Και μέσα σε αυτά και τα αρβανίτικα λόγω καταγωγής

Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή 
Γιατί δεν αφήνετε την ομάδα να διαλυθεί γιατί είμαι βέβαιος ότι πολλά δεινά την περιμένουν όταν θα αναγκαστεί να παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα 
Εσείς στην Κόρινθο οφείλετε τόσα πολλά που τουλάχιστον πρέπει να την σεβαστείτε.
Γίνατε πρόεδρος με την συμπαράσταση ενός λαμόγιου γιατί μόνο έτσι θα βγάζατε από την μέση τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη τον οποίον στην συνέχεια όταν αποδείχτηκε ο επενδυτής απάτη εκμεταλλευτήκατε τον μπεζαχτά του αφού ο Τέλης Βελέντζας ήταν ούτε σκέτο από γιουβέτσι. 
Η Κόρινθος σας έκανε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς αφού ένας δικηγόρος από την Κόρινθο δεν είχε καμία σχέση με το Λιμάνι. Σας έκανε πρόεδρο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.με τις πλάτες βέβαια  του κ. Πισιμίση  Με τα ταξίδια στην Ελβετία ( δεν έχει σημασία που σας βγήκε ξινό ) Και με τον τίτλο του παρατηρητή τάξεως σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Δεν έχει σημασία που σας έκανε ο κ. πρόεδρος του Ολυμπιακού να πάθετε συχνουρία 
Τόσα καλά είδατε από την ιστορική ομάδα. Και σήμερα αφήνετε τον κ. Σωτήρα Μαυρονάσο να την διοικεί που την υποβίβασε με την πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου. με αποτέλεσμα να την κάνει ρεζίλι παντού. 
Αν συνεχίσετε να διοικείτε την Κόρινθο με τους συνεργάτες σας αυτό ονομάζεται τυμβωρυχία που σημαίνει ότι αυτός που διασύρει την μνήμη νεκρού για δικό του όφελος.