Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Θανάση Πισιμίση Βιομήχανε :Μόνο με τα ευρώ δεν κάνεις ομάδα

Μπήκες στο χώρο του ποδοσφαίρου κατά τρόπο ανορθόδοξο που είχε ως αποτέλεσμα  να έρθεις στις εκλογές για την περιφέρεια τρίτος Ενώ στις εκλογές του 2010 τερμάτισες δεύτερος αναπληρωματικός.
Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και η στάσης που κράτησες  στις εκλογές της ένωσης που εσύ με κάποιους κουμπάρους σου μετεκλογικά εκδηλωθήκατε πλήρως. Ο κ. Τατούλης ο περιφερειάρχης που ποτέ στην ζωή μου δεν τον έχω συναντήσει και ούτε έχω καμία επιθυμία προστάτεψε και τον Αρκά Μιχάλη Τσιχριτζή βγάζοντας πρόεδρο της ένωσης ( γιατί στο κ. Τατούλη και μόνο σε αυτόν οφείλει την εκλογή του  ) αλλά και εσένα που ήσουνα ο πρωταγωνιστής αφού ο κ. Τατούλης ήταν ο σκηνοθέτης και εσύ ο πρωταγωνιστής - ηθοποιός. Μάλιστα στην γενική συνέλευση την τελευταία είπες και το ιστορικό "όλοι μαζί ενωμένοι"Μα και ο κουμπάρος σου έγινε ομοτράπεζος με τον κ. Τσιχριτζή. που ενώ έκανε τις προσκλήσεις για τις συγκεντρώσεις  τότε ποτέ δεν με προσκάλεσε. Γιατί είχε φάει το παραμύθι ότι θα γινόταν οικουμενικός πρόεδρος της Ε Π Σ Κ. Εσύ ασχολήθηκες με την ομάδα του Ζευγολατιού και ο κουμπάρος σου με την Κόρινθο. Και οι δυο χάσατε Και τον Αστερή τον ταλαντούχο διαιτητή είναι πολύ εύκολο να τον φάει το σύστημα μα τον Τσαγγαράκη δυστυχώς για σας είναι αδύνατο. γιατί αυτός αντλεί την δύναμη του από τον πατέρα του.
Και νόμισες κ. Βιομήχανε ότι αγοράζοντας τους γυρολόγους παίκτες θα έπαιρνες και το πρωτάθλημα. Μπορεί να ήσουνα πρωταθλητής των μεταγραφών αλλά όμως τα πρωταθλήματα δεν τα κερδίζουν με τα χρηματοκιβώτια. Πάρε λοιπόν τον κουμπάρο σου και πηγαίνετε να κλάψετε.σε κάποια ταβέρνα  Θα σας πρότεινα να παίρνατε και τον ρομαντικό τον ευαίσθητο τον χοντρόπετσο κ. πρόεδρο αλλά αυτός θα σας χαλούσε την ατμόσφαιρα επειδή είναι επαγγελματίας παράγοντας ( χρημάτισε συνεταιράκι με τον Τέλη Βελέντζα για τρεις μέρες μέχρι να διαπιστωθεί επίσημα η απάτη με την επιταγή με την οποία όμως κέρδισε τις εκλογές.Που ήταν έγκυρες αλλά ο επενδυτής πέτσινος ) και θα το έριχνε στο φαγοπότι .Εδώ δεν τολμά να μας απαντήσει για τον Καφαντάρη και την Ηλιούπολη και το παίζει ανέμελος σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Που σημαίνει κ. Μιχάλη ότι θα φτάσω μέχρι το τέρμα.